site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belediye Çalışanları Lösemili Çocuklara Umut Oldu

Belediye Çalışanları Lösemili Çocuklara Umut Oldu
13.08.2019
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel önemli bir farkındalığa imza atıyor. Selçuk’u ve Selçuk Belediyesi Çalışanlarını da kapsayan farkındalık projesi kapsamında kurum çalışanları tarafından imece usulü toplanan bağışlar LÖSEV’e teslim edilecek. Lösemili çocukların tedavi süreçlerine katkı sunmak için 20 yıldır faaliyet gösteren LÖSEV’e bağış yapmak isteyen vatandaşlar için Selçuk Belediyesi Hizmet Binası ve birimlerine bağış kutuları konulacak. Ayrıca Kurban Bayramı sebebiyle Selçuk Belediyesi adına gönderilecek olan hediyeler lösemili çocukların tedavilerine katkı sağlamak için faaliyet gösteren LSV Dükkan’dan satın alınacak.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI İMECE USULÜ BAĞIŞ YAPACAK

Göreve geldiği ilk gün tebrik çiçekleri göndermek isteyen vatandaşları Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağış yapmaya yönlendirerek; eğitime destek vermeyi amaçlayan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, farkındalık oluşturmak adına bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Her pazartesi daire amirleri ve müdürleri ile bir araya gelerek kentte yapılan çalışmaları masaya yatıran Başkan Sengel, toplantıda çalışma arkadaşlarıyla birlikte aldığı kararla belediye çalışanlarından imece usulü LÖSEV için bağış toplanmasına ve LÖSEV bağış kumbaralarının Selçuk Belediyesi Hizmet Binası’na ve birimlere konulmasına karar verdi.

PROTOKOL ÜYELERİNE LÖSEV’DEN ALINACAK HEDİYELER GÖNDERİLECEK

Kurban Bayramı öncesi Selçuk Belediyesi öncülüğünde lösemili çocuklar ile ilgili bir farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten Başkan Sengel, “Lösemi hastası olan bir çocuğun gözündeki umuda ortak olmak ve bu noktada onlara moral vermek, en önemlisi de zorlu hayatlarında yanlarında olduğumuzu hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz. LÖSEV bünyesinde bu hastalıkla mücadele eden çocuklarımızın hayatına daha fazla dokunmak adına, bu bayram protokol üyeleri, muhtarlar ve meclis üyelerimize LSV Dükkan’dan kurum olarak satın aldığımız hediyeleri sunacağız. LSV Dükkan, lösemili çocukların tedavilerine katkı sağlamak için taburcu olup sağlığına kavuşmuş ve halen tedavi gören lösemili çocukların aileleri tarafından üretilen ürünlerin satıldığı bir platform olarak hizmet veriyor. Biz bu platformdan aldığımız hediyelerle de lösemili çocuklarımızın tedavi sürecine katkı sunmak istedik” dedi.

RUHUMUZ BAYRAM ETTİ

Selçuk’un belli noktalarına LÖSEV bağış kutusu yerleştirileceğini hatırlatan Başkan Sengel, “Bu kararla ruhumuz bayram etti. Ben inanıyorum ki, başta belediye çalışanlarımız ve tüm Selçuk halkımızla birlikte umutları filizlendireceğiz. Bu anlamda şimdiden bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.