site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belediye Başkan Yardımcıları ve Personelden Kan Bağışı

Belediye Başkan Yardımcıları ve Personelden Kan Bağışı
20.02.2015
A+
A-

selcuk-belediyesi-kan-bagisi (2)

Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karakurt ve Dr. Bülent Cinel beraberindeki belediye personeli ile birlikte Kızılay’a toplu kan bağışında bulundular. Başkan Yardımcıları, tüm vatandaşları Kızılay’a destek olmaya davet ettiler.

Hem sağlık, hem huzur için

Selçuk Belediyesi olarak toplumsal her konuya önem verdiklerini, bu kapsamda belediye personeli ile birlikte toplu kan bağışında bulunduklarını belirten Selçuk Belediye Başkan yardımcısı Ali Karakurt, “Kış döneminde Kızılay’ın Kaymakamlık kanalıyla bize yaptıkları müracaatta; kan verme oranlarının düştüğü ve bu nedenle de kamu kurumlarından destek istediklerini belirttiler. Biz de hem idareci olarak örnek olalım, hem de çalışanlarımız olarak buna katkı koyalım istedik” dedi.

Kan verdikten sonra hem psikolojik anlamda, hem de manevi anlamda kendisini çok iyi hissettiğini belirten Karakurt; “Sorumluluklarımızı yerine getirmenin manevi hazzını hissediyoruz. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızı Kızılay’a destek olmaya davet ediyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

Sağlık için çok önemli

Aynı zamanda doktor olan Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Cinel ise Kana rengini veren hemoglobinin tekrar şekillenmesinin önemine vurgu yaparak; kemik iliği ve insan vücudundaki organların yenilenen hücrelerin tekrar vücuda yayılmasının insanı daha da dinçleştirdiğini kaydetti. İhtiyacı olan birine böyle bir yardımın yapılması insanı manevi olarak da rahatlattığına dikkat çeken Cinel, “Kan verme oranının düşmesi üzerine Sayın Başkanım ile böyle bir hamle başlattık. Biz Selçuk halkına tekrar kan vermeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz” dedi.

selcuk-belediyesi-kan-bagisi (1)

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    bana kan lazım olursa bu iki adamın kanını istemiyorum..vasiyetimdir