site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bebek Havlusu Modelleri

Bebek Havlusu Modelleri
26.06.2019
A+
A-

Banyo yapmak bebekler için en zevkli aktiviteler arasında yer alır. Suyla oynamak ve suyun rahatlatıcı sesi ile bebekler adeta oyun bahçesinde gibi hissederler. Banyo sonrasında kurulanması gereken bebekler için bebek havlusu modelleri ebeveynler için hazırlanmıştır. Banyo yapan bebeğin kendini daha keyifli hissetmesi için banyo içinde su oyuncakları alınmalı ve bebeğe özel bir küvetin olması kendini daha mutlu olmasını sağlayacaktır. Bebeklerin mutlu olmasını banyo sonrasında devam ettirmek için banyo ürünlerinin seçimine de dikkat edilmesi gerekir. Daha çok yumuşak yüzlü havlular seçilmeli ve cilde zarar verecek ürünlerden kaçınılmalıdır. Anti alerjik ve anti bakteriyel özellikli olması bebekler için sağlıklı olacaktır. Pamuklu ve suyu hızlıca emen bir havlu olması gerekir. Bu özellikler dışında kullanılan havlular cildi tahriş edebilir veya zarar verebilir. Genelde beyaz veya krem renkli havlu seçimi yapılabilir.

En İyi Bebek Havlusu

Anneler bebek bezi seçerken kumaş modeline dikkat etmelidir, etamin kumaşlar bebeklerin cildine göre tasarlanmış modellerdir. Bebekler için seçilen havluları https://www.organicera.com/bebek-havlusu linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.