site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bayrama Doğru

15.08.2012
A+
A-

Bir bayram sabahı yaklaşıyor lakin içimiz burkuluyor yine, nedenlerimiz o kadar çok ki. Derdimizle tasamızla bu bayramı da kutlarken hep beraber burkulacağız yine. Coşkuyla uyanıp heyecanla bayramlaşmaya koşacağız. Fakat biz asla kendine münhasır bir millet olmadık.

Kimi kapıları aralayacağız yetimleri göreceğiz, hayat arkadaşını kaybetmiş gözleri hala dolu eşleri, evladı gurbete gitti gideli her bayram sabahı gözü yaşlı ana babaları, nice dertlileri, sonra birde yalnızları.

Biz millet olarak hüznü de beraberimizde taşıyan insanlarız. Çünkü asla bencil olmadık, özümüz sevgidir bizim. Ezileni, üzüleni bağrına basan bir milletiz. Para, makam, şöhret vs bunların gücü bizi değiştirmeye yetmemiştir. Bu yüzdendir ki Türk insanı tüm özellikleriyle güzellikleriyle milletler arasında özelliğini her daim korumuştur.

Bu bayram yine hüzünleri mutlulukları paylaşacağız, kah güleceğiz, kah üzüleceğiz fakat bir bayram heyecanını paylaşacağız ve mutlu olacağız tüm bunlardan. Biz gözleri doluyken gülebilen tek milletiz, çünkü her zaman umut tohumları açar içimizde.

Bu bayram biz yine sevgiyi paylaşacağız tüm herkesle, kalbimiz sevgi dolu, gözlerimiz ışıl ışıl, sönmeyecek ruhumuzun heyecanı biz ne acılarla ne bayramlar kutlamış asil, şerefli Türk milletiyiz.

Bayrama heyecan ve sevgileri paylaşarak girmeniz dileğiyle…

İyi bayramlar

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.