site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bayır’dan Tam Saha Pres

Bayır’dan Tam Saha Pres
22.03.2015
A+
A-

arap hasan

İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, ADD Gaziemir Şubesi’ni ziyaret ederek güne başladı. Başkan C. Turgay Altınışık ve yönetim kurulu üylerine seslendi.

Atatürk İlke ve İnkılâplarını Yok Etmelerine İzin Vermeyeceğiz

Çanakkale zaferinin ardından 100 yıl geçti. İmkânsızlıklar içinde yeni bir devletin bağımsızlığına kavuşmasının temellerinin atılmasını sağlayan, Anadolu insanın Türk ve Dünya tarihinde örneğine ender görülen, mücadelelerinden biriydi. Milli mücadele yıllarının Türkiye’sinden, şu anda ki Türkiye’nin bakın. Yeniden doğan bir ülkenin yaptığı yatırımları, kurduğu devlet işletmeleri, zor şortlar altında, altında emek yatan herşeyi, 13 seneden bu yana tamamına yakını sattılar. Milli bayramlarda Atatürk’ün adı geçmiyor, devlet kurumlarından T.C ibaresi kaldırılıyor, bayrağımıza vatan topraklarımıza saldırılar gerçekleştiriliyor. Bunlara ses çıkartmamakla beraber çıkartanları da, copa, biber gazına boğup, hapse atıyorlar. Şunu bilmelerini isterim ki; bizler olduğumuz sürece Atatürk İlke ve İnkılapları’nı yok etmelerine izin vermeyeceğiz. Ulu Önderimizin dediği gibi; ’’Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır.’’ Sözü ile bitirdi.

Bayır, Buradan TEMAD Buca Şubesi’ne geçti. Bayır’ı, Başkan Hasan Hüseyin Koçer ve yöneticiler karşıladı.

Temad Buca Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Koçer, ’’Tacettin Bayır gibi isimleri mecliste görmek istiyoruz. Kendisinden en ufak bir şüphemiz yok.’’ Dedi.

İzmir’de, İşsizliği 6 Ayda Bitirmezsem Namerdim

Konuşmasına, İşsizliğe vurgu yaparak başlayan Bayır, “Tüik’in rakamlarına göre, sadece İzmir’de 220.000 işsiz var. Bu kişilerin 170.000’i üniversite mezunu. Giyimimizden, yemeğimizden keserek, daha güzel bir gelecek ve iş bulması ümidiyle okuttuğumuz çocuklarımız, iş sıkıntısı ile karşılaşılıyor. Gittiğimiz yerlerde, anne babaların, çocuklarına belediyelerimizde iş verilmesi konusunda talepleri oluyor. İzmir’de, bütün belediyelerde çalışanları toplasak 50.000 kişi yapıyor. İş bekleyen 220.000 kişi var. Belediyelerde çalışanları işten çıkartsak, 50.000 kişi istihdam etsek, geriye yine 220.000 işsiz kalıyor. Demek ki istihdam sorunu, belediyelerle çözülmüyor. Gittiğim yerlerde 3 şeyin sözünü veriyorum. İlki, Asla telefonunu açmayan bir milletvekili olmayacağım, ikincisi, kapısı her zaman açık bir milletvekili olacağım. Son olarak, bizi iktidar yapın, İzmir’de, işsizliği 6 ayda bitirmezsem namerdim. Bunların çözümü yollarını biliyorum. Plan ve projelerimiz var. Bu işi yürütebilecek ekibimiz var.”

İzmir’den Başbakan Çıkaracağız

Bunu nasıl yapacaksınız diye soranlara; İzmir’de 3 tane büyük Organize Sanayi Bölgesi var. Buralara meslek ve teknik liselerini açarak, gençlerimizin hem teorikte hem de pratikte gelişmelerini sağlayarak, okumalarını ve para kazanmalarını sağlayıp, meslek öğretebiliriz. İthalata sınır getirerek, kotalar getirerek veya ek vergiler alarak, ithalatın önünü kesip, yabancı ürünlerin ülkemize girişini azaltabilir, yerli üretime atağa geçirebiliriz. Böylelikle üretim talebini içeriden karşılayarak, istihdam yaratır, ülkemizi ayağa kaldırırız. Madem bu kadar kolay, neden bu hükümet bu uygulamaları yapmıyor diyebilirsiniz. Onların amacı farklı. Çünkü hükümetteki milletvekillerin yüzde %80’ini ithalatçı, ihracatçı. Onlar bu işlerden para kazanıyorlar. İşlerine gelmiyor. Bize 7 Haziran’da yetki verin, devlet gücünü arkamıza alıp, eğitim sisteminde, ekonomi ve ticaret politikalarında değişikliğe giderek, İzmir’den de başbakan çıkartarak, İzmir’imizi ve ülkemizi hak ettiği yere getirelim.

Bayır buradan Gültepe aday adayı toplantısına katıldı, sonra da Arap Hasan mahallesine geçerek partililerle buluştu.

add g.emir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.