site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi sahaya iniyor

Başterzi sahaya iniyor
09.11.2018
A+
A-

Yaklaşık 15 yıldır AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Selçuk Belediye başkan aday adaylığı için sürdürdüğü ilçe başkanlık görevinden istifa eden Osman BAŞTERZİ, başvuru dosyasını yarın (Cumartesi) Saat: 15.00’de partisinin ilçe teşkilatına teslim ederek yerel seçim çalışmaları için resmen sahaya inmiş olacak.
BAŞTERZİ’nin dosyasını AK Parti’nin yeni ilçe başkanı Halil DÜZTAŞ teslim alacak. Başterzi sosyal medyadan aday adaylık başvurusu yapacağını duyurmasıyla birlikte AK Parti tabanından büyük bir destek aldı.

Selçuk Belediye Başkanlığı için eski kaymakam Ayhan BOYACI’dan sonra ilçe teşkilatına adaylık başvurusunda bulunan ikinci isim Osman BAŞTERZİ olacak. Daha önce AK Partinin yetkili organlarınca açıklandığı gibi görevdeki belediye başkanı Dr. Zeynel BAKICI dosya tesliminde bulunmayacak.

BAŞVURU SIRASINDA YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR
Uzun süredir yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren BAŞTERZİ, aday adaylık başvuru sonrasında neden aday olduğuna ilişkin bir de açıklama yapacak.
Aday adaylığının açıklanacağı bilgisinden sonra parti binasının önünde BAŞTERZİ’ye destek olmak amacıyla çok sayıda AK Partililer ile birlikte, Selçuk’taki çeşitli iş kollarından ve Sivil Toplum Kuruluşlarından da yoğun katılımın olması bekleniyor.

Başterzi sosyal medya üzerinden adaylık duyurusunu şu şekilde paylaştı;

Değerli hemşehrilerim,
Cumartesi günü Saat 15.00’de AK Parti ilçe başkanlığına Selçuk Belediye Başkan Aday adaylık başvurumu yapacağım.
AK Parti İlçe Binası önünde aday adaylığımla ilgili yapacağım açıklamada siz saygıdeğer hemşehrilerimi de yanımda görmekten mutluluk duyacağımı belirtir, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
Osman BAŞTERZİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.