site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi: Hükümetimiz Selçuk için gereğini yapıyor

Başterzi: Hükümetimiz Selçuk için gereğini yapıyor
11.01.2016
A+
A-

Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı gerçekleşti. AK Parti Meclis Üyesi Osman Başterzi; “Devletimiz ve Hükümetimiz Selçuk için gereğini yapıyor, yapmaya da devam edecek”

2016 yılının ilk Belediye Meclis toplantısı Salı günü saat 19.00 Belediye Ahmet Taner Kışlalı Salonunda gerçekleşti.

Yeni yılın ilk meclis toplantısı Başkan Zeynel Bakıcı’nın meclis üyeleri ve halkın yeni yılını kutlayan mesajı ile başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler kısmında AK Parti Meclis Üyesi Osman Başterzi, Devletin 2015 yılında Selçuk’a yaptığı yatırımlar ve 2016 yılında hükümet tarafından yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Meclis Üyesi Osman Başterzi”Devletimiz ve Hükümetimiz Selçuk için gereğini yapıyor, yapmaya da devam edecek” dediği konuşmasında şunları söyledi.

Sn Başkan, Değerli Meclis Üyeleri

2015 geride bırakıp, 2016 yılına girdiğimiz şu günlerde, öncelikle yeni yılın ilçemize, ülkemize ve bölgemize barış birlik ve beraberlik getirmesi dileği ile yeni yılınızı kutlarken, canını vatan için vermiş aziz şehitlerimizi bir kez daha anıyor, ruhları şaad olsun diyorum.

Sn Bşk, değerli meclis üyeleri;

13 yıldır iktidarda olan partimiz, devletin tüm kurumları ile birlikte yaptığı çalışmalarla her kentin eksik olan yatırımlarını görmüş ve eksiklikleri gidermiş ve halkın yaşam kalitesini tüm ülkede yükseltmiştir.

Bunları İlçemiz Selçuk için örneklemek gerekirse ki, yapılanlar ortadadır. 2015 yılı Selçuk için başaralı bir bıl olmuştur. Bir çok yatırım gerçekleşmiş, bir çoğuda 2016 yılı programına alınmış, bir çok yatırımda projelendirilmiştir.

Buna göre 2015 yılında AK Parti Hükümetimizin yaptığı çalışmaları şöyle bir sıralayacak olursak;

İzmir-Torbalı-Selçuk ve buradan Çamlık-Havutçulu kadar devam edecek olan HIZILI TREN İNŞAATI hızla devam ediyor

Ulaştırma Bakanımız Sn Binali Yıldırım’ın özel takibinde olan Karayolları Genel Müdürlüğü Selçuk-Ortaklar BÖLÜNMÜŞ YOLU yoğun bir şeklide sürüyor.

Devletim tüm kademeleri, bakanlıklar, valilerimiz, başkanlarımızın yoğun çabaları ile UNESCO DÜNYA KÜLTÜR MİRASI KENTİ unvanını aldık.

Tedaş İl Müdürlüğü ve Genel Müdürlük ile çalışmalar sonucunda PAMUCAK SAHİLİ KARANLIKTAN kurtuldu.

Futbol sahamız çime kavuştu.

Tüm bunlar projeleri bitmiş ve hayat geçirilen yaptırımlar olarak karşımızda durmaktadır.

Hükümetimizin ve devletimizin Selçuk’a yatırımları 2016 yılında da aralıksız sürecektir.

Bunlarını başlıcaları şunlardır.

2016 yılında Selçuk Doğalgaz yatırımı başlayacaktır.

İzmir-Selçuk 1 100 binlik Çevre Düzeni planı kapsamında Selçuk’un bütün köyleri arıtma sistemi ve kanalizasyon şebekesine başlanacaktır.

Ortaokul ve Çok Programlı Lise ile Fen Lisesi yatırımı gerçekleşecektir.

Hastane inşaatımızın bu yıl içinde temeli atılacaktır.

İlçeye yakışır Hükümet Konağı’nın ödeneği hazır olup proje ve ihalesi bu yıl içinde yapılacaktır.

Kanal 35 Projemiz olmaz sa olmazımızdır.

Yılların özlemi, turizmi uçuracak olan MERYAMANA TELEFERİK PROJESİ için start bu yıl içinde verilecektir.

Cumhuriyet Mahallesinde Cumhuriyet İlkokulu ve Orta Okul’unun bu yıl içinde temeli atılacaktır.

Sn Başkan Değerli Meclis Üyeleri;
Tüm bu yatırımların ışığında Selçuk gelecek günlere AK Parti hükümeti ve devleti ile farklı bakmaktadır. Selçuk halkımız için yaşam kalitesi yüksek, yaşanabilir bir kent olma özelliği ile gelecek günlere daha mutlu girecek ve tüm gelişmeler AK Parti Hükümetimiz ile gerçekleşecektir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı bir kez daha kutluyor, geleceğin AK Parti hükümeti ile Selçuk’un olacağını hepinize müjdeliyor, saygılar sunuyorum”
dedi.

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Başterzi doğru söylüyorsun ama senin belediye başkanın ne yapıyor?Bu sorun ne zaman çözülecek Selçuk’lu merkezi hükumetten yatırım gelsin diye bu partiye oy verdi.Ortalıkta hiç bir şey yok,başkan bana oy verdiler diye hava atıyor.O zaman seçimlerde bağımsız aday olarak girsin oy patlaması yapsın….