site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi: Hizmet belediyemizden, gerisi teferruat

Başterzi: Hizmet belediyemizden, gerisi teferruat
17.02.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Meclis üyesi ve başkan vekili Osman Başterzi’den yeni yapılacak olan yazlık düğün salonu açıklaması.

Sevgili Selçuklu’lar, internet haber siteleri ve basında görüldüğü gibi Belediyemiz yeni bir halka hizmeti sunmanın heyecanı içinde.

Göreve geldiğimiz yaklaşık 4 yıllık bir süre içinde gerek Belediye Başkanımız Zeynel Bakıcı’nın çabaları ve gerekse belediye meclisimizin ülkeye örnek teşkil edecek şekilde birlikte karar alma eylemleri ile bir çok hizmeti halkımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Belediye meclisinin uyumlu ve birlik içinde çalışmasının yanı sıra, devletimizin elinin Selçuk’a değmesi ile de, Selçuk yavaş yavaş yaşanabilir bir kent, göç veren değil göç alan bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ancak üzüldüğüm bir gerçek var ki; gördüğüm kadarı ile basın yer alan haberlerde Yazlık Düğün Salonu fikrinin benim olduğu ve benim bu konuda mağdur edildiğim şekilde yorumlarla karşılaşıyorum.

Sevgili Selçuklu’lar; bizler sizlerin bizlere olan güveniniz ve tercihiniz ile 15 meclis üyesi olarak Selçuk Belediyesinde görev yapıyoruz. Zaten bizlerin asli görevi siz halkımızın sosyal belediyecilik anlamında yanında olmak ve vereceğimiz kararlarla sizlerin yaşam kalitesini arttırmaktır. Burada önemli olan hizmetin gerçekleşmesidir, bu anlamda fikir bizim olmuş bir başkasına yazılmış bizim böyle bir derdimiz yoktur. Tabii ki fikir üretmek ve sizlerin yaşam kalitesini arttırmak adına önerilerimiz, görüşlerimiz olacaktır, ama burada önemli olan bu hizmetin halkımızla buluşmasıdır.
İnşallah 2018 yazında Yazlık Düğün Salonumuz başkanımız Bakıcı’nın çabaları ile hizmete girecek, hafta için ücretsiz, hafta sonları da cüzi bir ücret karışlığı siz halkımızın en mutlu günlerine bizim de ufak bir katkımızı olacaktır.

Yani işin özü; bizler sizlere hizmet için varız. Hizmetin yapılması hayata geçmesi önemlidir. Bu ben olmuşum, bir başkası olmuş bu işin teferruatıdır ve biz işin, projelerin halka buluşması tarafındayız, yani amacımız size hizmet gerisi bizim için teferruattır…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.