site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi: Bende Sana Hodri Meydan Diyorum Ülgür

Başterzi: Bende Sana Hodri Meydan Diyorum Ülgür
13.11.2013
A+
A-

osman-basterzi-basinla-bulustu

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi  geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün mecliste yaptığı bir konuşmaya cevap verdi.

Osman Başterzi’den Çok Sert Açıklama

Osman Başterzi Carpouza Cafe’de basınla buluşmasında şunları söyledi;

“Yerel seçimler yaklaştı. Bizlerde geçtiğimiz günlerde partimizden aday adaylığımızı sizlerin huzurunda açıkladık. Medya ve sosyal paylaşım siteleri günümüzde halkımızın gözü ve kulağı. Öncelikle sizlere şu seçim arifesinde başarılar diliyor, Bizler sizleri belediye başkanı Sn Vefa Ülgür’ün dediği gibi  “insanların hafızaları ile alay ediyor” diye görmüyor, bizzat yayınlarınızla halkın hafızalarını tazelediğinize inanıyoruz, öncelikle konuşmama başlamadan evvel bunu belirteyim”diyen Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü.

“Sayın Hüseyin Vefa Ülgür geçtiğimiz günlerde bir meclis toplantısında bildik bir biçimde yağmış gürlemiş, sizler gibi biz siyasilere de veryansın yapmış, “hodri meydan”  demiş.

Vefa Ülgür’ün bu açıklamalarına AK Parti’den belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan biri olarak, Osman Başterzi olarak cevap verme gereksinimi hissettim“ dedi.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi daha sonra şunları söyledi.  “Vefa Ülgür’ün içi rahat olsun. Öyle onun dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin değerleri, özellikle laik, demokratik, hukuk devleti tartışmaya açılmaya çalışılmıyor, farklı dillerden, farklı dinlerden, farklı mezheplerden insanların aynı cephede savaşarak kanıyla canıyla kurduğu laik, demokratik cumhuriyet yaralanmaya çalışılmıyor. Türkiye’de ciddi bir hesaplaşma süreci de yaşanmıyor. Vefa Ülgür ne kadar laikse bizler de o kadar laik’iz. Vefa Ülgür ne kadar Cumhuriyete bağlı ise bizlerde o kadar bağlıyız. Vefa Ülgür ne kadar dindar ise biz ondan daha fazla dindarız. Vefa Ülgür’ün içi rahat olsun. Toplumumuzun her ferdi Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkıyor, buna bir örnek vermek gerekirse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı ilçemizde yaşanan fener alayını gösterebiliriz. Meydanlara nasıl koştuğunu bayrağını alıp Cumhuriyet coşkusunu yaşadığını gösterebiliriz.”dedi.

Başterzi “ Oysaki bu tür Cumhuriyet elden gidiyor, Atatürk’e sahip çıkmamız gerekir söylemleri ile halkı ayrıştıranlara, alternatif Cumhuriyet kutlamaları yapanlara ise halk gereken dersi veriyor, bu tür eylemlere itibar etmiyor ve katılmıyor” dedi.

Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü. “Vefa Ülgür açıklamalarının bir bölümünde ise insanları ayrıştırırcasına “Yaşama dair ne varsa bu ilçede Cumhuriyet Halk Partililer yapıyor” diye de bir cümle kurmuş. Bizler AK Partili olarak tüm siyasi parti üyelerine bir Selçuklu olarak müteşekkiriz. MHP’li olsun, CHP’li olsun tüm partililerimiz bu ilçenin mihenk taşları. İlçemiz için yaptıkları yok sayılamaz, bu ilçede tüm çalışmaları CHP’liler yapıyor demek halkı ayrıştırmaktır, diğer partililerimizin çalışmalarını görmezden gelmektir, Vefa Ülgür’ün bu söylemini kınıyorum ve 15 yıldır Selçuk’u yöneten birine bunu hiç yakıştıramıyorum“ dedi.

Başterzi daha sonra “İlçeyi ayrıştıran sensin, insanları ötekileştiren sensin, sosyal demokrat parti kimliğin olmasına karşın demokrasiden nasibini almamış olan yine sensin. İnsanların yüzüne baka baka bu ilçede yaşama dair ne varsa CHP’liler yapıyor diyecek kadar da halkla insanlara alay ediyor, sana oy vermeyenleri, CHP’li olmayanları yok sayıyorsun. Sonrada çıkıp “HODRİ MEYDAN” diyorsun.

Evet bizde şimdi sizlere “HODRİ MEYDAN” diyoruz.Belediyenin borcu yok diyen Sn Ülgür; Sizlerin sırf popülizm adına oy avcılığı yapmak insanların, geleceğine ipotek koymak için Belediye Spor bünyesinde açtığınız “BELEDİYE SPOR DERSHANESİ”NDEN kaç para borcunuz var? Bunları siz deklare edemezsiniz. Biz söyleyelim. SSK pirim borçları, öğretmenlerin kıdem tazminatları, ödenmemiş öğretmen maaşları toplamı tam tamına 840 milyar. Yasalar gereği borcun sorumlusu tabii ki dernek yöneticileri, yani siz borçlu değilsiniz değil mi Vefa Ülgür. Yazık hem de çok yazık bu kente.

Özel işlerinizde kullandığınız 35 LAM 17 plakalı araç belediye spor demirbaşında kayıtlı olmasına rağmen, siz kullanıyorsunuz. Araç Belediye Sporun borçlarında dolayın hacizli değil mi Vefa Ülgür. Aracın her türlü masrafı da Selçuk Belediyesinden karşılanıyor değil mi Ülgür?
Sizde çıkıyorsunuz borçsuz belediye diye hava atıyorsunuz. Sosyal demokrat başkan…

Gelelim şu belediyenin alacaklarına hem de yüklü olanlarına.

Ünal Tarım Ltd Şti. Belediyeye kaç lira borcu var? Bu şirket ne iş yapar, çalışma ruhsatı, Pazar tatil ruhsatı var mıdır? Biz söyleyelim başkan Ülgür. Bu şirketin belediyeye 1 trilyon borcu var. Bu borç Hal rüsumları ve kiralardan değil mi Vefa Ülgür?

Birde şu Şirince Baharat Ltd, Şti. var. Bu şirketin belediyeye kaç lira borcu var Ülgür. Ne iş yapar, şarap mı imal eder, ruhsatı var mı? Yok değil mi Vefa Ülgür?  Yine biz söyleyelim. Bu şirketin belediyeye 400 milyar borcu var başkan.

Bu iki şirketin belediye toplam borcu 1, 5 trilyon. Bu borçları neden tahsil etmiyorsun Ülgür? Bu şirketlerle bir kan bağın mı var?  Bu paralarda tüyü bitmemiş çocukların hakkı yok mu başkan…

Şimdi Sayın Vefa Ülgür’e sesleniyoruz.

Popülizm yaparak belediyeyi yöneteceksin, Cumhuriyetin değerlerinin, halkın Atatürk’e olan bağlılığının arkasına sığınarak insanları ayrıştıracaksın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını birilerinin yemesine göz yumacaksın, belediyenin alacaklarını tahsil edemeyeceksin, sonrada çıkıp basını, siyasileri suçlayıp, 78 yaşındaki baban ile ajitasyon yapıp, halka şirin gözükeceksin.

Vefa Ülgür artık “KRAL ÇIPLAK”

osmanbasterzi_basin

AKP SELÇUK BELEDIYE BASKAN ADAY ADAYI OSMAN BAÞTERZÝ DHA VEYSEL

DSCN3734

[poll id=”3″]

YORUMLAR
  1. ANONİM dedi ki:

    Mümin hoca,gene ortalardasın,insan bir defa hata yapar,eğer bir insan aynı hatayı ikinci kere yapıyorsa ned diyelim,kolay gelsin.

  2. Anonim dedi ki:

    Helal olsun abi kimsenin soyleyemediklerini guzel dobra sekilde soylemissin kralin ciplak oldugunu herkes goruyor insallah secimlerde tamamen gosterecek herkes tebrikler basarilar

  3. Akın dedi ki:

    Oh be 15 sene sonra vefadan korkmayan meydan okuyan biri çıktı. Helal olsun sana osman abi sonuna kadar yanındayız. Belediye başkanımızda sensin

  4. Anonim dedi ki:

    Belediyenin yerinde belediye baskanina salvolarda iddali olmus kutlarim sizi sayin basterzi.dediklerinizden cok daha fazlalari var bu sefer insallah halkimiz kanmaz ve gercekleri gorur

  5. Ramazan AÇIŞ dedi ki:

    SAYIN Başterzi agzına diline yüregine saglık helal olsun bizler söylüyemiyorduk çünki o seçilirse halimiz harap diye kortugumuzdan susmayı tercih ediyorduk ALLAH senden razı olsun yolun açık yüregin ferah olsun bizler yanınızdayız

  6. Ramazan AÇIŞ dedi ki:

    Sayın Başterzi bizler sizlerle var olmak için çalışan karşılıksız genlere birşey vermeye çalışan bir spor kulübüyüz sporu asla sevmeyen birinden kurtulmak bir kurban kesmekkadar önemlidir biz belevi spor kulübüyüz oradaki spor kulüplerimizde çok kötü durumda sizin gelmenizle inşallah bu spor kulüpleri istenilen degerlere gelecektir umut ediyorum saygılarımla

  7. Ali s. dedi ki:

    Dogru sozlere ne denir.halkin yuregindekini dile dokmussun sayin basterzi tebrikler.favorim zeynel hoca olmasina ragmen sanada destegim sonsuz osman kardesim.umarim basarili olursun

  8. YILDIZ dedi ki:

    15 Yıldır neredeydiniz, ne yaptınız selçuk için yıllardır akp yöneticiliği yatınız neden ozaman aklınıza gelmedi selçuk? Yenimi aklınıza geldi SELÇUK???

  9. Anonim dedi ki:

    Bakalım,sorulara cevap gelebilecek mi…

  10. NAZİFE dedi ki:

    OSMAN demek SELÇUK için VEFA kırallığı yandaşlarının korkulu rüyası olmuştur SELÇUK halkı şimdi söz bizde SELÇUK için gelecekteki nesillerimiz için bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok gerçekleri görün at gözlüğünü çıkarın korkunun ecele faydası yok misali OSMAN BAŞTERZİ biçilmiş kaftan yerelde kişi genelde parti oda benim adayım OSMAN abi durmak yok yola devam

  11. Anonim dedi ki:

    Zeynel hocam öyle kolay belediye başkanı olmak vefayla ilgili bir tane bile eleştiri yapmadın vefanın yaptıklarının hepsimi doğru hiçyanlışları yokmu hadi sıra sende tabi yürekliysen işte osman başterzi helal olsun sana belediye başkanımız sensin.

  12. Anonim dedi ki:

    Bunlari soylemeye yurekli biri cikti sonunda .saksakcilik donemi bitecek insaah dogru durust siyaset donemi baslayacak buna inaniyorum.selcugumuz herseyin en iyisini hakediyor bu sefer olacak haydi selcuk gercekleri sende gor

  13. Murat dedi ki:

    Bravo sayın Başterzi Zeynel Bakıcı okusun bu açıklamayı o daha gazetelere verdiği ilanlarda değil Vefayı eleştirmek AK Partiden aday adayı bile olduğunu yazamıyor partisinin logosunu koyamıyor. İlanlarda sadece Yardımcı Doçent Zeynel Bakıcı imzası var. Böyle çakma AK Partili olurmu kardeşim. Çık açıkça rengini belli et. Hangi partiden aday adayı olduysan gururla ilan et.

  14. Anonim dedi ki:

    kalemizin ışıkları söndüğünde siz nerdeydiniz sayın başterzi efesteki dükkanların sorunları olduğunda siz nerdydiniz 29 EKİM CUMHURİYET bayramı fener alayında siz nerdydiniz 10KASIM Atamızın ölümyıl dönümünde andımız okunurken siz nerdeydiniz ya allah aşkına insanın ağzını açtırmayın HODRİ MEYDAN mış güldürmeyin insanı

  15. martı dedi ki:

    Osman bey ne kadar cumhuriyete bağlı olduğunuz hangi partiden aday olduğunuzdan belli.aday adayı olduğunuz partinin Cumhuriyet ve değerlerini nasıl yerle bir etmeye çalıştığını artık herkes anladı.ucuz siyaset yapmayın.Ne Vefa ÜLGÜR’ü size yediririz ne de cumhuriyeti sizin gibi y…z takımına bırakırız.

    1. Anonim dedi ki:

      Vefa ÜLGÜR yazılışına bakılırsa bir belediye çalışanı olarak kaygılarınızın artması normal tabi… Siz yedirmeyedurun başkanınızı… kendi kendini imha edecek nasılsa… sayın belediye basın bürosu…

  16. Zaferden İsmail dedi ki:

    Yürü bee Osman Agam, kim tutar seni

  17. Anonim dedi ki:

    yine sarmış vefanın şakşakçıları ortalığı. boşuna nefesinizi tüketiyorsunuz, Cumhuriyet elden gidiyor naralarıyla, Atatürk’ün arkasına sığınarak milleti uyutmalarınızın artık sonuna geliyoruz. Cumhuriyete ve Ata’ya saygıyı sizden öğrenmeyeceğimiz gibi değerlerimize sizden daha fazla sahip çıkacağız…

  18. ali dedi ki:

    vayyyy.osman aga saydırmış…sonunda vefa bey sert duvara çarptı.umarım osman basterzi basarılı olur ve bu saltanatı bıtırır

  19. Anonim dedi ki:

    VALLA OSMAN EFENDİ ALLAH NASİP KISMET EDERSE SENİNDE SEÇİM AKŞAMI SAAT 6 DA NEREYE KAÇACAGINI ÇOK MERAK EDİYOR VE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. AMA NEREYE GİDERSEN GİT. SEÇİM AKŞAMI KAPININ ÖNÜNDE SABAHA KADAR DAVUL ÇALDIRACAM BUNU KAFANA YAZ. SELÇUK SENİN GİBİ ÜÇ BEŞ TANE İKİ LAFI BİR ARAYA GETİREMEYEN ADAMIN ELİNE KALMAYACAK

    1. Anonim dedi ki:

      işte muhalefetin seviyesi ancak bu olabiliyor. ne yazık…

  20. HATASIZ KUL OLMAZ dedi ki:

    MÜMİN HOCAM…İlçemiz ve ülkemiz için yaptığın çalışmalarda seçmiş olduğun siyasi yolda başarılar dilerim…. Yola devam…….. ……2023 ile 2073 yılları için……sizin gibi güvenilir,dürüst,çalışkan büroklatlara ihtiyaç var.

  21. Ömür dedi ki:

    Evet Sn. Başterzi başkan doğru söylemiş. Hayır bir de buna nasıl karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum. Selçuk için sizin ya da partinizin bu zamana kadar yaptığı tek bir şey söyleyin önümü ilikleyeceğim. Bayramların resmi kutlamalarına bile zorla katılırken bu konuda nasıl açıklama yaparsınız onu anlamıyorum. Neye dayanarak, hangi yaptığınız hizmete dayanarak konuşuyorsunuz? Sizin partiniz Devlet Hastanesi, Efes ve Efes Müzesi’ne oy toplamak için personel aldırmaktan başka ne yaptı? Madem Selçuk’u bu kadar çok seviyorsunuz, başkanı eleştiriyorsunuz ya hastaneye yer verilmemiş diye. Hadi hükümetin 1 arsa kamulaştırmak için parası yokmuş, hizmet vermemek için bahane üretiyorlar. Biz onu yine de yiyelim. Siz neden elinizi taşın altına koyup Selçuk’a faydalı bir hizmet yapmadınız? Ya da neden partiniz bir kaç adım atıp bu hizmeti Selçuk a getirmedi? Bir kaç şey yapın çok değil 1-2 hizmet sonra çıkıp konuşun. Biraz dürüstlük, biraz samimiyet lütfen…

  22. Anonim dedi ki:

    Ne samimiyeti ne dürüstlüğünden bahsediyorsunuz siz yahu! doğru dürüst hizmet bile veremeyen belediyenin ve belediye başkanının nesini savunuyorsunuz ki! üç dönemdir ne var elde! ne var görünen! belediye otoparkın gelirini alırken iyi, foseptikleri boşaltırken neden isyan! kendisi eski restoran yapıcam, köfteci yapıcam, gez kafe yapıcam, meyve paketleme … bunların hepsine yer bulunabilirken, kamulaştıma yapıp ticari kazanç sağlarken, meydan gibi biryeri belediyenin gelir sağladığı karpuza kaefnin arka bahçesi haline getirmişken, hemen iki parsel ötesindeki adamın evinin duvarının yüksekliğine bile karışırken ve ya karıştırtırken, belediye personelini bile kendi şahsi işlerine yönlendirebilirken… daha çok şey sayılabilir. neyin dürüstlüğünden neyin samimiyetinden bahsediyorsunuz siz!!!,

  23. Erdoğan Arna dedi ki:

    AKP liler Ve diğer parti Arkadaşlar Barti ismi vermeden Vefa ismini zikr ediyorlar başlıyorlar eleştiriye yani CHP eleştirilmiyor eleştiri Vefa Arkadaşlar biraz sabredin Ankara herşeyin bilinçinde Bu Arkadaşa hizmetlerinden dolayı teşekkür edeceğiz Adaylar kesinleşsin CHP Olmazsa olmaz başarısı için hep beraber müçadele edeçeğiz Hoşça kalın