site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkanlardan örnek davranış: Maaşlarını bağışladılar!

Başkanlardan örnek davranış: Maaşlarını bağışladılar!
04.04.2020
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel koronavirüs ile mücadele sürecinde çok anlamlı bir davranışa imza attı. “ Efes Selçuk Belediyesi’ne ve Efes Selçuk’a az bile” diyerek maaşını bağışladığını açıklayan Başkan Sengel’in sosyal medyadan yayınladığı çağrı şöyle:
“ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu halkının itibarını her daim kurtarmıştır. Çünkü CHP, halkının hep yanındadır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi maaşımı Efes Selçuk’a ve Efes Selçuk Belediyesi’ne bağışlıyorum… Ya Sen Utku Gümrükçü”

BAŞKAN SENGEL’DEN ÇAĞRI
Koronavirüsle mücadele kapsamında milletvekillerinden sonra belediye başkanları da maaşlarını başladı. İzmir’de ilk çağrıyı Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yaptı.

Koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken CHP’li milletvekilleri ve belediye başkanlarının çalışmaları sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kampanyasına İzmir’de milletvekilleri maaşlarını bağışlayarak destek kararını açıklamıştı.

Belediye başkanları da harekete geçerek bağış kampanyalarına dahil oldu. İlçe belediye başkanları kendi faaliyetleri için maaşlarını bağışlama kararı aldı.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel koronavirüs ile mücadele sürecinde ilk adımı atan isim oldu. “ Efes Selçuk Belediyesi’ne ve Efes Selçuk’a az bile” diyerek maaşını bağışladığını açıklayan Başkan Sengel’in sosyal medyadan çağrıda bulundu. Sengel,“ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu halkının itibarını her daim kurtarmıştır. Çünkü CHP, halkının hep yanındadır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi maaşımı Efes Selçuk’a ve Efes Selçuk Belediyesi’ne bağışlıyorum… Ya Sen Utku Gümrükçü” ifadelerini kullandı.
Başkan Sengel’in çağrısına Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü anında yanıt verdi. Gümrükçü, “Mesaj alındı başkanım” derken Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’a çağrı yaptı. Gümrükçü, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalıştık. Çalışacağız değil mi Ekrem Oran?” dedi.

Belediye başkanlarının kent genelinde sırasıyla maaşlarını bağışlayarak kampanyalara destek olması bekleniyor.

YORUMLAR
  1. recep dedi ki:

    güzel bir davranış kendilerini tebrik ederim. şimdi sırada ilçede ki tüm meclis üyeleri ve mahalle muhtarları var.
    2-3 aylık maaşınızı selçuk’a bağışlamınızı bekliyor selçuk halkı sayın meclis üyelerimiz