site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkanlar Haftaya Birlikte Başladı

Başkanlar Haftaya Birlikte Başladı
22.07.2013
A+
A-

VALİ-TOPRAK-İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ile birlikte İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti. Beraberindeki 17 başkanla birlikte Vali Toprak’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Göreviniz, hem İzmirimiz’e ve ülkemize hem de size ve ailenize hayırlı uğurlu olsun. Hoşgeldiniz” dedi.

Vali Toprak’ı Ziyaret Ettiler

İzmir Valisi Mustafa Toprak ise başkanları ağırlamaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Hem Büyükşehir hem de ilçe belediye başkanlarıyla çeşitli vesilelerle bir araya geldiğini hatırlatan Vali Toprak, “Toplu bir şekilde yapılan bu ziyarette, daha önce görüşme imkanı bulamadığımız arkadaşlarla da buluştuk, teşekkür ediyoruz. Hem kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişim ve diyalog, hem de bunun mahalli idarelerle olan yansımasını da hizmete dönüştürecek şekilde, çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz. İzmir’in sorunlarını hep birlikte aşmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

Saat Kulesi önünde fotoğraf çektirdiler

Vali Mustafa Toprak ziyaretine Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Dikili Belediye Başkanı Yusuf Altıparmak, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Karaburun Belediye Başkanı Serdar Yasa, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Ödemiş Belediye Başkanı Bekin Keskin, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür ile Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu katıldı. Başkanlar, ziyaretten önce Saat Kulesi önünde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

1374482531

1374482494

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.