site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Vekili Başterzi’den birimlere ziyaret

Başkan Vekili Başterzi’den birimlere ziyaret
09.11.2014
A+
A-

osman-basterzi

Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi, Beraberindeki Ak Partili Meclis üyeleri ile birlikte Belediye Birimlerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi, beraberindeki Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Fuat Kırıtak ve Orhan Karagüzel ile birlikte önce Bayındırlık işleri ve Vasıtalar Amirliğini, daha sonra Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevini ve Deppo Efes’i ziyaret ederek, ilgili birimlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Personel ile sohbet edip, çay içen Başkan Vekili Başterzi, bu alanlarda daha önceki ve şimdiki durum hakkında fikir alışverişinde bulundu.

MİNİK ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündü Bakım Evinin ziyaret eden Başterzi ve meclis üyeleri, kreşin yenilenen halini yerinde gördü ve minik öğrencilere iyi dersler dileklerinde bulundu. Kreşte yapılan yenilikler konusunda bilgi veren Kreş Müdürü Sıdıka Yolcu, Başkan Vekili Osman Başterzi ve beraberindeki meclis üyelerine yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kreşin yenilenmesiyle birlikte teras bölümüne de çalışma alanı oluşturduklarını belirten Kreş Müdürü Sıdıka Yolcu, kreşte ayrıca hijyene büyük önem verdiklerini, bu nedenle ekolojik temizlik ve hijyen ürünleri kullandıkları bilgisini verdi.

Kreşin son halini ilk kez gördüğünü ve eskiye göre çok büyük bir değişiklik yapılarak, güzel ve başarılı bulduğunu belirten Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi, belediye olarak bu konuda her türlü desteği vereceklerini ve bu anlamda görevini başarıyla sürdüren Kreş Müdürü Sıdıka Yolcu’ya teşekkür ettiğini belirtti.

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    selçukta kaç tane başkan var.Yoksa osman baştersi başka mı oldu bizim mi haberimiz yok.çok başlılığa gerek yok.selçuğa bir tane başkan yeter…

  2. Vatandaş dedi ki:

    Osman Başterzi işinde gücünde başarılı olmuş bir iş adamı.Belediye onun deneyimlerinden yararlanması gerekir.Belediye kreşini on sene hiç bir pedagojik formasyonu olmayan bir kişi yönetti ise Selçuk’ta bundan sonra aynı hatalar olmasın.Selçuk belediyesi emeklilere iş sağlama yeri olmaya devam ederse değişen bir şey olmaz.Belediye de olup biteni herkes takip ediyor,kararını seçimde kullanır bunu da işe giren değil de iş alanlar düşünsün…