site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Ülgür’den Selçuklulara Teşekkür

Başkan Ülgür’den Selçuklulara Teşekkür
08.11.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kasım ayı meclisinin ilk oturumu yapıldı. CHP’li ve bağımsız meclis üyelerinin tamamının katıldığı meclis oturumuna AK Partili Meclis Üyeleri katılmadı. Selçuk Belediyesi Kasım ayı meclisine 28 Eylül 2012’de vefat eden CHP’li meclis üyesi Mazlum Kırıtak’ın yerine meclis üyesi olan Hasan Uysal da katıldı. Meclise başkanlık yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Hiç beklemediğimiz bir zamanda aramızdan ayrılarak partimizi ve tüm Selçuk’u yasa boğan değerli meclis üyemiz, Selçuk’un ticari hayatına önemli katkıları olmuş, Selçuk’tan yerel bir marka çıkartarak tüm Türkiye’ye tanıtan başarılı iş insanımız Mazlum Kırıtak’ın vefatının ardından CHP üyesi ve CHP listelerinde meclis üyesi sıralamasında yer alan Hasan Uysal arkadaşımız meclisimize katılmıştır. Kendisinin kentimiz için önemli işlere katkı koyacağını biliyoruz, diliyoruz ve kendisine bu görevde başarılar diliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından Anıtkabir ziyaretine devam eden büyük organizasyonu büyük bir başarı ile sonuçlandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Ülgür “Anıtkabir’e yolculuğumuza başlamadan haftalar öncesinden bazı kişiler bu organizasyonumuzu sabote etmeye çalıştı. Yolculuğa katılacak vatandaşlarımıza tutuklanacakları, Anıtkabir’den geri döndürülecekleri söylendi. Ama Selçuklu vatandaşımız bu söylentilere aldırmadan belediyemize sonsuz güvenerek bu organizasyonun bir parçası oldu.Ziyarete gelemeyen çok sayıda vatandaşımız ise istasyonlara, otogara gelerek yanımızda olduklarını bize gösterdiler. Katılamasalar bile bizleri uğurladılar.  Cumhuriyetimize sahip çıkmak yerine organizasyonu sabote etmeye çalışanları ise kınıyorum. Bunu yapanlar Cumhuriyetine Milletine, Atasına yurduna sahip çıkmaktan acizler.Selçuk’un Cumhuriyet’e ve Aziz Atamıza bağlılığı, belediye başkanı olarak beni çok mutlu etti ve onurlandırdı. Bu anlamda Anıtkabir ziyaretine katılan 6 bin Selçuklu vatandaşımıza, bu organizasyonun büyük başarı ile yürütülmesini sağlayan belediye personelimize, organizasyonun güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine, muhtarlarımıza, Gaziler Derneğine, Anıtkabir Komutanlığına, Devlet Demiryolları personeline ve uğurlamadan karşılamaya kadar yanımızda olan gencinden yaşlısına tüm Selçuk halkına en içten teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“Cumhuriyetimize ve onu kuran Yüce Atatürk’e her zaman sahip çıkmalıyız” diyen Başkan Ülgür “Atatürkçülük bir tabu değil, hobi değil. O bir yaşam biçimi. Laik Demokratik Cumhuriyet bizim için özgürlük demek.İbadetimizi rahat yapıyor olmamız demek. Bizim için çocuklarımızın geleceği demek. Bağımsızlık, hür yaşamak demek.Bağımsızlığımıza özgürlüğümüze Selçuklular attıkları bu büyük adımla sahip çıkmıştır. Her bir Selçuklu vatandaşımız bu şanlı organizasyonun kahramanı olmuştur ve ben kahramanlarımıza şükranlarımısunuyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve Anıtkabir ziyareti ile ilgili Belediye Başkanı başta olmak üzere tüm belediye personeline ve Selçuk halkına teşekkür eden Meclis Başkan Vekili Cengiz Aydınise “Kültür Bakanlığı Efes’ten trilyonlarca para aldığı halde kalenin ışıklarını bir yıldan uzun süredir açmamıştır. Bunu da belediyemiz yapmıştır. Teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    selçuklu bir vatandaş olarak yapılan organizeyi son derece başarılı buluyorum. cumhuriyet ugruna yapılan bu organizasyondan dolayı başta başkan ülgür olmak üzere tüm belediye çalışanlarını, ve destegini esirgemeyen duyarlı selçuk halkına sonsuz teşekkürler ediyorum

    1. ben de vatandaş dedi ki:

      bu gezi cumhuriyet içinmi güldürmeyin insanları kendinize.onlar çıkaları olmayan hiçbir şeye el sürmez.sadece kaç ton elma alınmış bunun gibi birsürü ikram kimbilir kimler bu geziden kar sağladı

  2. Açıksözlü dedi ki:

    Lütfen bu yapılan organizasyonun masrafının ne kadar olduğunu ve bu masrafın nasıl karşılandığını, niçin insanlardan cüzi de olsa bir ücret toplamak yerine onların bedava götürüldüğünü bir an evvel açıklayın.

    Selçuk’un sokakları, kaldırımları, parkları ve insanlara iş bulmak için harcanması gereken ve Selçuk’a yatırım olarak harcanması gereken benim vergilerimle kimsenin kimseyi bedavadan bir yerlere götürmeye hakkı yok.

  3. SEYDO dedi ki:

    açıksözlü açıkgözlülük yapma . sen zaten verdiğinin karşılığını yol su olarak fazlasıyla alıyon.sende gelseydin ya geziye engelleyenmi oldu seni.biz kendi vergilerimizle gittik zaten seninkinle değil.kıskanma nazar etme çalış seninde olur.yapılanlarıda takdir et bakayım.:)

  4. milliyetçi dedi ki:

    açıksözlüye katılıyorum.giden otobüslerden bazıları 10 kişiyi geçmedi gövde gösterisi yapmak için gereksiz masraflar yapıldı.belediyenin hazır parasıyla bu şovu yapmaya hiç hakkınız yoktu.madem o kadar Atatürkçüsünüz cehape olarak aranızda para toplayıp düzenleseydiniz bu şovu.

  5. VATANDAŞ dedi ki:

    YA MADEM GEZİYE GÖTÜRMESİNE ADAMIN KIZIYODUNUZDA 6 BİN KİŞİ NİYE GİTTİNİZ ADAM GÖTÜRDÜ İÇİN TEŞEKÜR ETMELİSİNİZ BENCE…

  6. selçuklu dedi ki:

    başkan götürdü ama seçim anketörleri iş başı yaptı.ben dahil esnaflara gelip seçimde kime oy verdiniz yeni seçimde kime oy vereceksiniz aday adı varmı belediyenin hizmetlerinden memnunmusunuz diye ve daha nice seçimle ilgili sorular.daha öncede ben de gezilere gitmiştim gelince yine aynı sorularla ilgili anketörler gelmişti.ama gördüğüm kadarıyla aday belirlenme çalışmaları nabız yoklama çalışmaları başladı demekki bu seçimde iyice çalışmak lazım gezdirmek lazımmmmmmmmm

  7. Açıksözlü dedi ki:

    Alın işte, Selçuklu’nun son yazdıkları her şeyi ortaya koyuyor.
    Seydo efendi, madem sen kendi vergilerinle gittiğini söylüyorsun o zaman bu gezi için de kendi paranı kullanabilirdin değil mi? Ama Selçuk için harcanması gereken para daha tatlı geldi değil mi?
    Bu gezinin gerçek amacı Ata’ya saygı olsaydı o zaman herkes kendi cebinden giderdi bu geziye. Ama amaç tamamen “başkanın duygusal sebepleri” olduğu için seçimler öncesi bir şeyler yapmak lazımdı. Hem de Atatürk gibi hassas bir konuyu kullanarak. Yazık.

  8. selçuklu dedi ki:

    atık su bedeli 10* tl oldu sayın selçuklu hemşehriler bu bizim belediyemize öze bir fiyat.ee trenle gidenlei kavurmaları otobüsle gidenlerin danetteleri böyle atıksu bedeli diye cebimizden çalınıyor

  9. Anonim dedi ki:

    Ve İzmir’de en pahalı atık su bedeli Selçuk’tan alınıyor. Ve ben bu toplanan paraların nereye gittiğini göremiyorum. Sözde katı atık arıtma tesisleri kurulacaktı. Yersen. Belediye başkanına buradan sesleniyorum. Katı atık tutarı 10 tl çok az. Biz eşek olduktan sonra semer vuran çok olur, yapın 50 tl,yine bizim vatandaşımızdan gık çıkmaz. Ne de olsa CHP, ne de olsa Atatürk’ün partisi…Yazık ki Atatürk’ün adı kullanılarak insanların duyguları istismar ediliyor. Gerçi bütün partiler aynı, ama bu halkı yolma zihniyeti en çok CHP’de var.

  10. İşi Bilen dedi ki:

    Baskan Vefa Bey cok akillidir. Bu hareketi ile CHP de olası adayların önünü kesmistir, genel merkeze de ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir. Eğer meclis uyelerini komple yeni yüzlerden oluşturursa 4. Kez seçilmesi garantidir. il genel meclisi uyeleride dahil 🙂