site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Ülgür Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Ülgür Belediye Personeli İle Bayramlaştı
18.08.2012
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Ramazan Bayramı öncesi haftanın son iş gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

Belediye bünyesindeki birimleri tek tek dolaşarak personel ile bayramlaşan Başkan Ülgür, personele iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunarak, üç günlük Ramazan Bayramı tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti.

Bayramların toplumsal olarak sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin ve barışın yaşandığı günler olduğunu belirten Başkan Ülgür “Belediye personelimizin ve tüm halkımızın sağlıklı mutlu ve barış içinde günler geçirmelerini diliyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. teşekkürler büyük başkan dedi ki:

    bizlere vermiş oldugu degeri bir kez daha gösteren başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. bu ay bayram ikramiyelerimizi, maaşlarımızı hepsini birden yatırdı. ayrıca yanımıza kadar gelerek tatlı ikramında bulundu ve tek tek hepimizle bayramlaştı. işçiye olan özverisinden dolayı allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin. her zaman oldugugibi yine yanındayız başkanım

  2. APASASLI 35920 dedi ki:

    halkımız da sizin Bayramınızı kutluyor sayın başkanımız..