site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan tiyatrocularla bir araya geldi

Başkan tiyatrocularla bir araya geldi
02.02.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı tiyatrocularla bir araya geldi. Selçuk Belediye Tiyatrosu Genel Yönetmeni Erol Namdar ve oyuncularla akşam yemeğinde buluşan Başkan Bakıcı, tiyatrocuların istek ve önerilerini dinledi. Geçtiğimiz yıllarda tiyatrocuların çalışmalarını değerlendiren Başkan Bakıcı, Selçuk Belediye Tiyatrosu’nun 2018 yılında yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geçtiğimiz yıl gerek yerli, gerekse yabancı yazarların ünlü ve klasikleşmiş oyunlarını sahneye koyan Selçuk Belediye Tiyatrosu yeni yıl için kolları sıvadı. 2018 yılı içerisinde Hastalık Hastası, Bavul, İki Bekar , Baş Belası, Falcı, Godot’yu Beklerken, Vanya Dayı gibi oyunları sahneye koymaya hazırlanan Selçuk Belediye Tiyatrosu, Selçuk’un mahallelerinde de tiyatro etkinliğine de devam edecek.

Tiyatro festivali düzenleyecekler
2018 yılı içerisinde Selçuk’ta bir tiyatro festivali düzenlemeyi düşündüklerini de dile getiren Erol Namdar; “ 2017 yılı tiyatromuz açısından çok verimli bir yıldı. Duvar, Kadınlık Bizde Kalsın, Cimri, Kadınlar Mektebi, Öksüz Kız, Töre gibi oyunları gerek ilçemizde, gerekse ilçe sınırlarımız dışında sahneledik. Özellikle Selçuk’ta seyircimizin ilgisinden memnun kaldık. Oynadığımız oyunların yanı sıra Selçuk Efes Kent Belleği’nde de söyleşiler yazar ve tiyatrocularımızla söyleşiler düzenledik. 2018 yılında da çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı tiyatrocularla bir arada olmaktan büyük keyif aldığını belirterek; “ Erol Namdar yönetimindeki Selçuk Belediye Tiyatrosu güzel işlere imza atıyor. Fırsat buldukça ben de belediye tiyatromuz tarafından sergilenen oyunları izliyorum. Erol Namdar ekip arkadaşlarıyla birlikte daha güzel oyunlara ve projelere imza atacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.