site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel Yılbaşı Mesaisine Başladı

Başkan Sengel Yılbaşı Mesaisine Başladı
28.12.2019
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yılbaşı mesaisine başladı. İlk olarak belediye huzurevini ziyaret eden Başkan Sengel, huzurevi sakinleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Başkan Sengel’in sonraki durağı ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda dilek ağacına hayallerini asan çocukların evleri oldu.

2020’ye sayılı günler kala yılbaşı coşkusu Selçuk’u sardı. Başkan Sengel, bu coşkuyu ilk olarak Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleriyle paylaştı. İlçe Kaymakamı Ekrem İnci ve Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’in de katıldığı etkinlikte huzurevi sakinleri doyasıya eğlendiler. Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Başkan Sengel, onlarla pasta keserek; yeni yıllarını kutladı. Başkan Sengel, daha sonra Selçuklu çocukların dileklerini gerçekleştirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında dilek ağacına hayallerini yazan çocuklar Başkan Sengel’in sürprizi ile sevindiler. Başkan Sengel, akşam saatlerinde çocukların kapısını çalarak onlara Noel Baba ile birlikte hediye verdi.

SELÇUK’A “KAR” GELİYOR

Selçuk Belediyesi yeni yıl için farklı bir etkinliğe daha imza atıyor. “Efes Selçuk’a Kar Geliyor. Sıkı Giyinin” sloganıyla düzenlenecek etkinlik, 28- 31 Aralık tarihlerinde Carpouza Cafe önünde gerçekleşecek. Suni kar gösterisinin yanı sıra, sosis balon, yüz boyama, kar atma, patlamış mısır, pamuk şeker, Noel Baba ile fotoğraf çekiminin tadına varacak olan çocuklar, aileleri ile birlikte yeni yılın gelişini kutlayacaklar. Düzenlenecek olan etkinlikler; çocuklar başta olmak üzere her yaştan Selçuklu’ya yeni yıl coşkusunu yaşatacak.

Etkinlikler; 28- 30 Aralık tarihlerinde Carpouza Cafe önünde 18.00- 20.00 saatleri arasında, 31 Aralık günü ise 15.00 -19.00 saatleri arasında gerçekleşecek. 2019’un son gününde eğlenceli etkinliklerin tadını çıkaracak olan ilçe halkı, “Yeni Yıl Bandosu ve Gösterileri” ile 2020’yi karşılayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.