site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Sengel Tezgaha geçti, Halk Pazarı Selçuk’ta Başladı

Başkan Sengel Tezgaha geçti, Halk Pazarı Selçuk’ta Başladı
31.03.2020
A+
A-

Sengel’den ‘halk pazarı’ hamlesi, Tezgaha geçti, ‘alışverişini yap eve dön’ dedi!

Selçuk Belediyesi koronavirüs ile mücadele edildiği günlerde hem hijyen hem de ekonomi açısından önemli bir uygulamaya imza attı. Halk pazarı kurulması kararını veren Başkan Sengel, Salı ve Perşembe günleri saat 10:00 ile 18:00 arasında vatandaşlarını alışverişe davet etti.

Çin’de ortaya çıkan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Türkiye’de de can almaya ve gündelik hayata sekte vurmaya devam ederken belediyeler de salgının yayılmaması için sorumluluk alanlarında tedbir ve önlemleri arttırdı. Bu kapsamda Selçuk Belediyesi’nden önemli bir hamle geldi. Hem sağlık hem de ekonomi açısından ilçe halkına bu zor günlerde ilaç gibi gelecek bir uygulamayı hayata sokan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel açıklamalarda bulundu.

‘Halk için, halk ile beraber’ sloganıyla yola çıkan Başkan Sengel, Salı ve Perşembe günleri halk pazarı kurulacağının müjdesini verdi. Pazara giderek bizzat tezgahın arkasında geçen Başkan Sengel ayrıca Selçuklulara da seslendi. Sengel, “Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu zamanlarda sağlığınız bizim için çok önemli. Ancak ciddi ekonomik sıkıntılar da yaşandığını biliyoruz. Bu nedenle halkımıza bu süreçte destek olmak amacıyla Salı ve Perşembe günler saat 10:00 ile 18:00 arası pazar yerinde halk pazarı açmaya karar verdik. Sizleri halk pazarımıza davet ediyoruz. Ancak bazı kurallar olacak. Bu kurallara riayet etmeniz bizlerin de sizlerin de sağlığınız için çok önemli. Alışverişinizi tamamlar tamamlamaz lütfen evinize dönün. Sağlıklı yarınlarda birlikte olalım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.