site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel Tartışmalara Son Noktayı Koydu

Başkan Sengel Tartışmalara Son Noktayı Koydu
11.01.2020
A+
A-

Ocak ayı Meclis toplantılarının ikinci birleşiminde konuşan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Belevi’de polemik haline dönüşen çadırların kaldırılması konusuna son noktayı koydu. Başkan Sengel, ayrıca bu konuyu siyasete karıştıranlara da net cevaplar verdi.

Konuyla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmesini isteyen AK Parti Meclis Grubu’na; “Öncelikle ilçemizin bazı mahallelerinde düzenlenen toplantılara veya düzenlediğimiz yemekli toplantılarımıza gelmiş olsaydınız konudan haberiniz olurdu” diyerek cevap veren Başkan Sengel, AK Partili Milletvekilinin kendisini arayarak, ya da ziyaret ederek bu konuda bilgi alma gereksinimi duymadan çadırların bulunduğu bölgeye gidip lokma döktürmesinin bu işe siyaset karıştırılmak istendiği yönünde bir davranış olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili olarak kendisini arayarak bilgi almak isteyen MHP’li Belediye Meclis Üyelerine ve bu işi siyasete malzeme yapmayan herkese teşekkür ettiğini belirten Başkan Sengel, yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. Başkan Sengel; “Sayın Genel Başkanımız “Hak Hukuk ” çerçevesinde her şey adalete uygun olacak; o çadırlar kalkacak demiştir. O yerle ilgili mülkiyet sorunları varken 1/25.000’lik planların yapılması mümkün değildir” diyerek, söz konusu çadırların bulundukları bölgeden kaldırılacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de açıklamalarına ilişkin konuşan Başkan Sengel; “Biz nasıl ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bütçemiz el verdiğince yardım ediyorsak; Tunç Başkanımız da konuyla ilgili tasarrufta bulunup o vatandaşlarımıza yardımda bulunabilir. Genel Başkanımızın dediği gibi kimse aç ve açıkta kalmayacak. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” diye konuştu.

Yaptığı konuşmada bir kez daha güven vurgusu yapan Bakan Sengel; “Bir işi çözebilmek için sükûnet gerekiyor. Biz adımlarımızı sükûnet içerisinde atıyoruz. Efes Selçuk bu sükûnetimize güvenmelidir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.