site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel Kongrede Sabır Ve Sükûnet Çağrısında Bulundu

Başkan Sengel Kongrede Sabır Ve Sükûnet Çağrısında Bulundu
05.01.2020
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Tek listeyle seçime gidilen kongrede, mevcut İlçe Başkanı Mehmet Karanfil yeniden CHP Selçuk İlçe Başkanı seçildi. Yerel seçimler sürecinde kendisine verdiği destekten dolayı Mehmet Karanfil’e teşekkürlerini sunan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ayrıca son günlerde sosyal medyada yer alan bazı haberlere de dikkat çekerek; tüm ilçe halkını sabırlı olmaya davet etti. Belediye Başkanı olarak kendisinin ve meclis üyelerinin bu kent için çalıştıklarını, bu kentin her karışını korumakla yükümlü olduklarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Sengel; “Geçtiğimiz seçim sürecinde bana nasıl güvendiyseniz şimdi de güvenin. Bizler bu kentin koruyucularıyız” diye konuştu.

CHP Selçuk Olağan İlçe Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut ilçe Başkanı Mehmet Karanfil yeniden Başkan seçilirken, yeni yönetim kurulu genç kadrolardan oluştu. Divan başkanlığını Musa Çam, başkan yardımcısı ve katip üyeliğini Sibel Cebeci ve Elvan Demir’in yaptığı CHP Selçuk İlçe Teşkilatı’nın 37. Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen kongreye; CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir İl Başkan Yardımcıları ve yöneticileri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Delege üyeleri, partililer ve ilçe halkı katıldı.

Kongrede yaptığı konuşmada siyasetin sakinlik ve sükûnetle yürütülmesi gereken uzun soluklu bir süreç olduğuna dikkat çeken Başkan Sengel, “Ben attığım her adımı çok sağlam atıyorum. Ben her yaptığım iş ve işlemi özellikle başta ilçe başkanım ve ilçe yönetimim olmak üzere meclis üyelerimizle birlikte istişare ediyor; geçmişteki meclis üyelerimizin de fikir alarak; her adımımızı defalarca kez kontrol ediyoruz. Bu kente dair yapacaklarımızın ve hedeflerimizin ne olduğunu zaten “5 Hedef 50 Proje” içerisinde gösterdik. Biz bu kentin içerisinde huzur istiyoruz, birlik ve beraberlik istiyoruz, bu kentin içerisinde dil, din, ırk, mezhep ve cinsiyet ayrımı olmasın istiyoruz. Çünkü biz; bu kentin her milimetresine önem veriyoruz. Bu yüzden bütün her şeyi danışarak yapıyoruz. Bu yüzden bize güvenin. Biz hep birlikte hareket ettiğimiz sürece bu kenti koruyacağız. Ben bu noktada sadece sizlerden biraz sabır istiyorum” diye konuştu.

EMEKTAR İŞÇİLERİMİZİ SİYASETE YEM ETMEDİK

Belediyeyi 78 Milyon gibi çok yüklü bir borçla devraldıklarını hatırlatan Başkan Sengel; “Biz göreve geldiğimizden beri şikayet etmeyi değil; aklı ve bilimi önümüze koyarak çözüm üretmeyi seçtik. Çünkü Genel Başkanımız bunu her zaman söyler. Bu yüzden nasıl çözüm üreteceğimizi düşünüyoruz. Önümüze çıkan engelleri de deşifre etmiyoruz” dedi.

Selçuk Belediyesi’nde görevini tamamlayıp emekli olmak isteyen çalışanların ödemeleri için İller Bankası’na kredi başvurusu yapıldığını ancak geçen beş aya rağmen İller Bankası’nın kıdem tazminatları için belediyeye kredi vermediğini belirtti. Başkan Sengel; “ Ben beklerim. Ama yıllarını bu kuruma verenlere bu eziyet çektirilmez dedik. Herkes bilsin, İller Bankası’ndan kredimizi geri çekiyoruz kusura bakmayın dedik. Biz de kuruma 25 yıl emek veren çalışanlarımızı siyasete yem etmemek için hepsinin ikramiyelerini Çarşamba günü yatıracağız. Çünkü yine Genel Başkanımızın sözü vardı. “Biz hiçbir çalışanımızı zor durumda bırakmayacağız ” dedi.

BEN HER ZAMAN ÇOK KONUŞMAYI DEĞİL; ÇOK ÇALIŞMAYI SEÇTİM

“Ben her zaman çok konuşmayı değil; çok çalışmayı seçtim” diyen Başkan Sengel; “ Şimdi o sosyal medyada çok konuşanlar var ya, bizim partilimiz olmayıp karşı tarafta olanlar. Onlar önce kendilerine bakacaklar; biz kendi partimiz içerisinde her şeyi çözeriz” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yedi ilkesini hiçbir zaman unutmadan ve bu ilkelere güvenerek görevini yaptığını belirten Başkan Sengel; “Genel Başkanımıza bana güvendiği ve destek olduğu için sonsuz teşekkür ediyorum. İl başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde zorluklar bizi birbirimize kenetledi. Sükûnetimizi, sakinliğimizi koruyarak; bir arada nasıl duracağımıza dair sözlerimizi unutmayın. Sizden tek isteğim bu” diyerek sözlerini noktaladı.

Milletvekillerinin birlik ve beraberlik konuşmalarının yapıldığı ve tek listeyle gidilen seçimlerde CHP’nin yeni Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu:

İlçe Başkanı Mehmet Karanfil;

İlçe Yönetim Kurulu İbrahim Ahmetçik, Tevfik Akçıl, Noyan Çalıkuşu, Melis Özgün Ermiş, Burcu Fırat, Egem İşcen, Ayşe Kaçer, Hasan Kasap, Ağbilek Malhatun, İpek Onbaşıoğlu, Mustafa Ürkmez.

İlçe Yönetim Kurulu Yedek

Mustafa Ali Erçetin, Onur Çiftçi, Gürsu Özütürk, Okan Kamak, Özlem Katılma, Görkem Çam, Nurten Gül, Seray Taşkınçay, Hüseyin Kulaksız, Tuğçe İnce, Gülşah Sağır, Hamide Tokgöz,

İL DELEGELERİ

İbrahim Ahmetçik, Filiz Ceritoğlu Sengel, Tuğrul Kaplan, Mehmet Karanfil, İpek Onbaşıoğlu, Mustafa Ürkmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.