site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel Eğitim İş Üyeleriyle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Sengel Eğitim İş Üyeleriyle Kahvaltıda Buluştu
05.05.2019
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Anneler Günün etkinlikleri kapsamında Eğitim İş Selçuk Temsilciliğinin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Bir arada olma kültürünün önemine dikkat çeken Başkan Sengel, “Bu kapsamda Sendikacı olmak ve örgütlenmeyi sağlamak hepimiz için çok önemlidir” dedi.

Düzenlenen etkinliğe Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Birleşik Kamu iş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, Eğitim – İş İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Cangı, Eğitim – İş Selçuk İlçe Temsilcisi Ali Ölmez, Belediye Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin, Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi ve sendika üyeleri katıldı.

Herhangi bir hakkı elde edebilmek için bir arada durma kültürünün geliştirmiş olunması gerektiğine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Öncelikle bir arada durduğunuz için sendikal haklarınızı sonu kadar savunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Sendikalar bu bağlamda çok çok önemli etkiye sahipler. Bir arada durmak, dayanışmayı hiçbir şekilde elden bırakmamak, emeğinin arkasından koşturabilmek ve emek verirken de el ele tutuşarak koşturabilmek çok önemli. Bunu da en iyi bu sendikalarla sağlayabiliyoruz. Böylece toplumsal bir ivme sağlıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sendikaya yeni katılan eğitimcilere Atatürk rozeti takılırken, görevini tamamlayan ve emekliye ayrılan öğretmenlere plaket verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.