site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Muhtarlarla Buluştu

Başkan Muhtarlarla Buluştu
20.07.2013
A+
A-

iftar3

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile iftarda biraraya geldi. Ülgür, konuşmasında dayanışmaya vurgu yaptı.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, mahalle ve köy muhtarları, belediye meclis üyeleriyle ve bazı daire müdürleri ile yemekte buluştu.

Muhtarların çeşitli konulardaki görüşlerini açıkladığı yemekte konuşan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, siyasetin her geçen gün ısındığı son günlerde biraraya gelmek ve belediyede muhtarların sıkça karşılaştığı bürokratlarla tanışma ortamı yaratmak istediğini belirterek, “Elimizdeki olanaklarla neleri yapabiliriz bunu konuşma fırsatımız oldu. Özellikle de köy muhtarlarımız belediye meclis üyesi gibidir.Vatandaşlarla aramızada önemli bir köprü oluştururlar” dedi. Selçuk’un köy nüfusunun merkezden fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Ülgür, “Köylere hizmet gitmesi konusunda zorluklar var. Yeni bir yerel yönetimler yasası çıktı ve dünyada da pek örneği yok. Bu yüzden daha çok çalışmaya ve birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var. Belediye olarak sorunları tespit ederek çözüm yolları ürettik. Tarımsal sanayi entegre tesislerini Eylül, üniversite inşaatımızı da Nisan 2014’e kadar bitirmek zorundayız. Ağustos ayının sonunda da arazi yollarını tamamlamayı planlıyoruz. Az göç alan bir şehir olmamız nedeniyle pek çok şehre göre avantajlıyız. Benim sizlere önerim, Mart ayından önce vatandaşlarlarla aranızdaki su, elektirk gibi alacak verecek sorunlarını çözmeniz.Seçimlerin ardından yürülüğe girecek yeni yasadan sonra bu tür işlemler belediyelere devredilecek.Siz ve vatandaşlarımız sıkıntı yaşamayın” diye konuştu.Başkan Ülgür, köy muhtarlarının belediye ile daha sıkı ilşki kurmasını da isteyerek, belediyenin bu konuda üzerine düşerni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

iftar1

iftar4

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Allah kabul etsin

  2. efesli dedi ki:

    14 yıldır buluşmuyordu şimdi neden buluşuyor acaba…?