site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Kocaoğlu Torbalı-Selçuk İZBAN Hattını İnceledi

Başkan Kocaoğlu Torbalı-Selçuk İZBAN Hattını İnceledi
22.01.2016
A+
A-

Başkan Kocaoğlu’ndan İZBAN mesaisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılışı için gün sayılan İZBAN Torbalı hattı ile inşaatı devam eden Selçuk hattını adım adım dolaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN’ı Torbalı ve Selçuk’a kadar uzatacak yeni hatlara inceleme gezisine bulundu.

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun ilk durağı, yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Torbalı hattı oldu. Develi, Kuşçuburun ve Torbalı istasyonları ile hat üzerindeki karayolu üst geçitlerinde incelemelerde bulunan Başkan Kocaoğlu, daha sonra İZBAN hattını 136 kilometreye çıkaracak Selçuk güzergahında devam eden çalışmaları yerinde görüp bürokratlarından bilgi aldı. Başkan Aziz Kocaoğlu, yeni hat üzerinde yapımına başlanan üstgeçitler, alt geçitler ve istasyonları dolaşırken vatandaşlarla da sohbet etti.

selcukizban1

kocaoglu-izban

kuscuburun

tepekoyhatti

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    şimdi bu izban ı izmir büyükşehir mi yapıyor yoksa ulaştırma bakanlığı mı?

    1. Dalyork dedi ki:

      Tabiki Büyükşehir yapıyor. Hükümet İzmir’e yardım yapar mı hiç! Yaralı parmağa işemez onlar. Ama İstanbul, Ankara ve Antalya’nın metrolarının yapını üstlenir! Neden; onlar CHP’li değil!