site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Hayri Güller Adaylığını Açıkladı

Başkan Hayri Güller Adaylığını Açıkladı
10.02.2018
A+
A-

Genç, güçlü ve yenilenmiş yönetim ile yola devam diyen esnaf teşkilatının deneyimli başkanı Hayri Güller, her biri başkan olma vasıflarına sahip değerli yöneticilerin talepleri üzerine sarı liste ile tekrar Selçuk’ta göreve talip olduğunu açıkladı.

ÇALIŞTIK VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

– Sicil işlemleri için Tire, Torbalı ve İzmir’e gitmek zorunda kalan esnafımızı bu çileden kurtararak odamıza sicil memuru gelmesini sağladık.

– İlçemizde gerçekleşen festival vb. etkinliklere maddi manevi destek vererek esnafımızı yalnız bırakmadık.

– Bulunmamız gereken her türlü fuar ve organizasyona odamıza külfet yaratmadan katılım gerçekleştirdik.

– Çeşitli konularda eğitim toplantıları düzenleyerek esnafımızın ilgili konularda gerekli sertifikaları almasını sağladık.

– AVM ve zincir marketler konusun esnaflarımızın mağduriyetlerini her türlü platforma taşıyarak ilçemizde hatta bölgemizde bu konuda mücadelemizle öncü olduk.

– Başta Gökçealan Köyüne açılmak istenen taş ocağı olmak üzere her türlü çevre sorununa maddi manevi destek sağlayarak örnek ve taktir toplayan bir meslek odası olduk.

– Seçimden seçime uğramak yerine her fırsatta esnafı ziyaret edip sorunlarına çözüm üretmeye çalıştık.

– Üst birlikler başta olmak üzere hiçbir kurum ve kuruluşa borcu olmayan güçlü ve modern bir meslek odasını esnafımızla birlikte inşa ettik.

– Muhalif olanların bile dürüstlük konusunda örnek gösterdiği şeffaf bir yönetim anlayışı ile hizmet verdik.

Burada bir kısmını sayabildiğimiz çalışmalarımızın yanlış bir yönetimle heba edilmemesi için sarı listede bulunan genç ve güçlü bir yönetim ile tekrar göreve talip oluyoruz.

GENÇ VE DİNAMİK BİR YÖNETİM İLE GELİYORUZ

Görevde bulunduğum süre içinde odamızın görevlerini aksaklık yaşatmadan yerine getirmesinde ve her dönem yenilenerek büyümesinde yönetim kurulu ile personelimizin büyük emekleri oldu. Odamızın başkanı olarak ben Esnaf Kefalet Kooperatifinde, odamızın Başkan Vekili hakem heyeti ve vergi takdir komisyonunda, diğer yöneticilerimiz ise çeşitli kurum ve kuruluşta odamızı başarı ile temsil ettiler, etmeye de devam ediyorlar. Bu süreç sonunda her biri ayrı ayrı başkan olma vasıflarına sahip çok değerli yöneticileri odamıza kazandırmak bizler için ayrı bir gurur vesilesi oldu. Çok değer verdiğim genç yönetici arkadaşlarıma artık görev sizin dedimde kendilerine bir dönem daha başkanlık etmem konusunda gerekçeleri ile birlikte bir talep geldi. Bu gelişmeler sonrası başkanı bulunduğum Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar odasına hizmet etmeye bir kez daha talip oldum. Yaptıklarımızı korumak, yeni gelişim dönemini başlatmak ve daha iyisini birlikte başarmak için esnafımızdan sarı listeye destek vermelerini istiyoruz.

YENİLİKLER TAMAM ŞİMDİ GELİŞİM ZAMANI BAŞLADI

Göreve geldiğimiz günden bu güne odamızı baştan aşağıya yenilemek amacı ile çeşitli çalışmalar yürüterek ilçemize ve esnafımıza yakışır güçlü bir esnaf teşkilat oluşmasını sağladık. Henüz inşaat aşamasında satın alıp meslek odasına uygun şekilde inşaasını tamamlattığımız yeni hizmet binamızı esnaflarımıza kazandırdık. Odamızın imkanları ile abartılı açılışlar yapmak yerine hizmetleri aksatmadan yeni binamıza taşındık ve alçak gönüllük ile çalışmaya devam ettik. Logomuzdan mobilyamıza kadar her alanda yeniliklerimizi tamamlarken bize emanet edilen bu görevi şahsi hedeflerimiz için değil esnafımızın menfaati için icra ettik. Meslek odaları içinde dürüst ve şeffaf yapısıyla herkesin takdirini kazanmış olan odamızı korumak, kapısından içeri çıkar ve menfaatçiliği sokmamak için sarı listeye desteğinizi istiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.