site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Duran Kadınlar Gününde Karanfil Dağıttı

Başkan Duran Kadınlar Gününde Karanfil Dağıttı
09.03.2020
A+
A-

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için Tire Belediyesi’nde çalışan kadın personele karanfil dağıtarak onların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için açıklama da yapan Başkan Duran “Tire Belediyesi olarak kadın çalışanlarımıza karşı her zaman pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bir toplumun çağdaşlığı onlara gösterilen nezaketle ölçülür. Erkek çalışanlara nazaran kadın çalışanlarımıza ilaveten ayda bir gün fazla izin hakkı veriyoruz bu bağlamda sendikalar tarafından “Kadın Dostu Belediye” olarak tanımlamıyoruz. Ayrıca Kadın Danışma Merkezi’nde kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlamak için gerekli kurslar açıyoruz” dedi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için bir fabrikaya da ziyarette bulundu. Çalışan kadınlara işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Duran onlara da karanfil vererek günlerini kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.