site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’ya Plaket

Başkan Bakıcı’ya Plaket
09.08.2014
A+
A-

avcilar-baskan-plaket (2)

Selçuk Atıcılar ve Balıkçılar Derneği ( SELAVDER) tarafından Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya Soma’ya katkılarından dolayı plaket verildi.

Geçtiğimiz günlerde Ege Yaban Hayatı Ve Avcılık Federasyonu ( EYHAF) tarafından Soma da hayatını kaybeden maden şehitleri anısına Soma da anaokulu yaptırmak için yardım amaçlı Türkiye geneli kurşun atış yarışması düzenledi. Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneği anlamlı yardım kampanyasına destek vermek için Soma’ya giderek yarışmaya katıldı.

Kendisini ziyarete gelen Selçuk Atıcılar ve Balıkçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demircan ve İdris Çekinmez ile görüşen Başkan Bakıcı “Somada maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine destek veren bu yarışma çok duyarlı bir davranış. Bu anlamlı davranışınızdan dolayı tebrik ederim.” dedi. Başkan Bakıcı, “Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerine tekrar rahmet dileyerek bu şekilde faaliyette bulunan her türlü derneğin Selçuk Belediyesi tarafından destekleneceğini söyledi.

Atıcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı Mustafa Demircan ise “ben bu anlamlı yardım kampanyasına katılan tüm duyarlı Selçuk avcılarına ve Soma’ya ulaşmamızda bize destek veren Selçuk Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ederim” dedi.

avcilar-baskan-plaket (1)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Mustafa Demircan bu plaketi mutlaka vermeniz gerekiyordu. Çünkü Zeynel Bakıcı derneğinizin ulaşımını sağlamakla çok büyük hizmetler yaptı. Aksi takdirde Soma’ya gidemezdiniz. Çünkü Soma dünyanın öbür ucu.

  2. ismail yıldırım dedi ki:

    Sayın başkan;
    Artık tebrikleri kabul edip fotoğraf vermeyi bırakarak ilçenin yönetimiyle daha yakından ilgilenmelisiniz. Son dönemde park alanları bir takım serseriler tarafından işgal ediliyor ve tehlike saçıyor. Bu alanlarda sık sık polis devriyesi olmalı. Ama ışıklarını açarak,korna çalıp kendini göstererek değil,komik oluyor zira. Bir de parkların genel bakımı ve sivrisinek meselesi var son zamanlarda. Dediğim gibi,artık ilçenin sıkıntılarını görmek zamanı.. “Gelişim için değişim” diyerek geldiniz;unutmayın.