site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı’ya Boşnak Böreği ile ziyaret

Başkan Bakıcı’ya Boşnak Böreği ile ziyaret
28.11.2015
A+
A-

Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan bu ziyaretlerin bir güç birliği oluşturduğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Bu gücün projelere de yansıması ve halkımızın da bundan istifade etmesi sağlanmalıdır” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı geçtiğimiz günlerde merkezi İzmir’de bulunan Uluslararası Balkan Federasyonu’nun Balkan ülkelerine katkıda bulunmuş önemli şahsiyetlere verdiği Evlad-ı Fatihan Beratı’nın ödül yemeğine katılmıştı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin ödül aldığı törene katılan Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler, Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Selçuk Belediyesi ile daha sıkı bağlar kurup yeni projeler üretmek için Başkan Bakıcı’nın kapısını çaldıklarını belirten Selimler, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Bakıcı’ya bir tepsi Boşnak böreği de getirdiler.

“Bakıcı da Balkanlardan çıkmış bir evlad-ı fatihanımızdır”

13 göçmen derneğinin birleşiminden oluşan Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Dernek Başkanı Ekrem Selimler, ziyaret amaçlarının Türkiye ve Balkan Ülkeleri arasında yapmayı düşünülen bazı projelerde Selçuk’un da yer almasını ve projelere birlikte imza atmak olduğunu kaydetti. Yapılan birliktelik çalışması hakkında bilgi de veren Selimler; “Amacımız, Selçuk’umuzun çok değerli belediye başkanı ile birlikte bazı projelere imza atmak istiyoruz. Bu kapsamda hem bir bilgilendirme, hem de bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek istedik. Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İzmir’de bizleri ziyarete gelmişti. Sayın Başkanımız da bizleri orada yalnız bırakmadı. Bu nedenle kendisine bir nevi teşekkür ziyaretinde bulunduk. Başkan Bakıcı da Balkan coğrafyasından çıkmış bir evlad-ı fatihanımızdır. Bizler kendisini çok seviyoruz, takdir ediyoruz. Kol kola projelerimizi gerçekleştirmeyi bekliyoruz” dedi.

“Hemşehrimiz Atatürk ile gurur duyuyoruz”

Balkan coğrafyasında tarih boyunca Türkler’in izlerinin bulunduğunun altını çizen Başkan Bakıcı, Uluslararası Balkan Federasyonu’nun ziyaretinden duyduğunu memnuniyetini dile getirdi. “Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin burada olmalarının nedeni hepimizin o yörenin insanı olmasıdır” diyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu’nun Dernek Başkanı Sayın Ekrem Selimler ve yönetimi güzel projelere imza atmaktadırlar. Birlikte müşterek çalışmalar yapıyoruz. Çünkü Selçuk ağırlıklı olarak göçmen nüfusuna sahiptir” diye konuştu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Balkanlar’dan göç eden ve halen daha orada yaşamakta olan Türkler için ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Mustafa Kemal Atatürk hepimizin hemşerisidir. Atatürk’ün hemşerimiz olmasından dolayı gurur duyuyoruz” diyen Başkan Bakıcı; “ülkemizin Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine çıkma azmi dünden daha fazladır. O arzu ve istek içerisinde güzel projelere imza atıp Selçuk’umuzun da nasiplenmesini sağlayacağız. Bu bir güç birliğidir. Bu gücün projelere de yansıması ve halkımızın da bundan istifade etmesi sağlanmalıdır. Bugünkü nazik ziyaretlerinin aynı zamanda önemli projelerin başlangıcı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. Vatandaş dedi ki:

    Börek çörek derken artık yol yarılandı.Selçuk yatırımları da başka bahara kalacak görünüyor.