site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’nın yılsonu mesaisi

Başkan Bakıcı’nın yılsonu mesaisi
01.01.2019
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yaklaşan yeni yıl öncesi bazı ziyaretlerde bulundu. Bayram, yılbaşı gibi özel günlerde her zaman vatandaşlar, yaşlılar ve engelliler ile bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Bakıcı’nın ilk durağı Selçuk ve mahallelerinde yaşayan vatandaşların evi oldu. Vatandaş ziyaretlerinin ardından Efes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin gelenekselleşen yılbaşı eğlencesine katılan Başkan Bakıcı yılbaşı mesaisi kapsamında Selçuk Belediyesi İsabey Çocuk Bakım Evi’ndeki minikler ve Selçuk Belediyesi çalışanlarıyla da bir araya geldi.

Her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşı mesaisine vatandaşların kapısını çalarak başlayan Başkan Bakıcı ziyaret ettiği evlerde çocukları sevindirmeyi de ihmal etmedi.

Başkan Bakıcı yılbaşı ziyaretleri kapsamında bu yıl da Efes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen yılbaşı eğlencesine katıldı. Burada Selçuk’un özel çocuklarıyla bir araya gelen Başkan Bakıcı; onlarla pasta keserek; hediyelerini takdim etti.

Siz halka hizmet ediyorsunuz

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; yeni yıl öncesi Selçuk Belediyesi personeliyle de Vasıtalar Büro Amirliği ve Selçuk Belediyesi Hizmet Binası’nda belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

“Umarım 2019, 2018’den çok daha sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir yıl olur. Bir belediye başkanı için en önemli hususlardan biri çalışanlarının özlük haklarını vermektir. Biz bunu çok şükür gerçekleştiriyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Bakıcı Selçuk Belediyesi personelinin kurum adına değerli olduğunu belirterek; “Sizden her zamanki gibi tek isteğim var. O da kuruma sahip çıkmanızdır. Kentimize sahip çıkmanızdır. Siz bu ilçeye, bu ilçe halkına hizmet ediyorsunuz. İşimize sahip çıkacağız. İlçe halkına sahip çıkacağız. Kuruma sahip çıkacağız. Zaten o zaman belediye başkanına sahip çıkmış olacaksınız. Biz de her daim sizlerin hakkını koruyacağız. Sizler bizler için çok değerlisiniz. Diğer yıllara nazaran çok daha iyi bir konum olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

2019’a sayılı günler kala gerçekleştirmeye başladığı ziyaretler hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı; “ Bu yılın sonlarına doğru her zaman yaptığımız gibi birçok çocuğu sevindirdik; birçok aileyi ziyaret ettik. Özel çocuklarımızla yeni yıl sebebiyle bir araya geldik. Bugün de personelimizle bir araya geldik. Vasıtalar Amirliği ve belediye hizmet binasında personelimizle bir araya geldik. Bize düşen görev tüm çalışanlarımızın özlük haklarını vermektir. Bu konuda onlardan talep gelmeden onların haklarını korumanın öncelikli görevimiz olduğunu düşünüyorum. Bu noktada 2019 yılında da daha öncesinde olduğu gibi güçlü adımlar atmanın yanı sıra; ilçe halkımızın ve ilçemizin ihtiyaçlarını güçlü bir şekilde karşılayacağız. Huzur, barış, mutluluk ve esenliğin olduğu, insana, doğaya, çevreye değer verilen bir 2019 yılı diliyorum ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.