site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan yeni yıl mesajı

Başkan Bakıcı’dan yeni yıl mesajı
01.01.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yeni yıl mesajı yayınladı.  2017 yılının tüm insanlık için iyi ve güzel olan her şeyin başladığı bir yıl olması temennisinde bulunan Başkan Bakıcı; “ Yeni yıl barışla yazılsın. Yaşanan ne olursa olsun aydınlık yarınlardan umudumuzu kesmeyeceğiz” dedi.

UNESCO Kenti Selçuk’un belediye başkanı Başkan Bakıcı 2017 yılı için yayınladığı mesajda son bir yıl içinde ülkemizde yaşanan terör olaylarının toplumun her ferdini derin üzüntüye boğduğunu belirterek; “Yaşanan ne olursa olsun, acılarımız ne kadar büyük olursa olsun, kayıplarımız geri gelmeyecek dahi olsa barışa, aydınlık ve mutlu yarınlara inancımız bitmeyecek” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın yayınladığı yeni yıl mesajı şöyle:

Her yıl acısıyla, tatlısıyla geçer desek de 2016 yılına 15 Temmuz darbe girişimi ve alçak terör saldırıları, şehit olan güvenlik güçlerimiz ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız damgasını vurdu. 2016 acı, üzücü, kahredici bir yıl oldu. Ben öncelikle 2016 yılı içerisinde gerçekleşen hain terör saldırılarında şehit düşen tüm güvenlik güçlerimize ve hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı ve sonsuz sabır diliyorum. Bir kere daha altını çizerek söylüyorum ki; eşsiz bir zaferin üzerinde yükselen Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü, devlet ve millet birlikteliğini hiçbir güç bozamayacaktır. Yaşanan bu olaylar bizleri ayrıştırmak şöyle dursun; yüzyıllara dayanan birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi daha da kuvvetlendirmiştir.

Sadece bu yıl içerisinde birlikteliğimizi kuvvetlendiren bir diğer önemli olay da 15 Temmuz günü yaşanan hain darbe girişimi oldu. Milletimiz o gece kendi iradesini yok saymak, birliğini, bütünlüğünü bozmak isteyenlere tarihi bir cevap vererek 2016 yılı içerisinde tarih yazmıştır. 15 Temmuz gecesi Türk Ulusu’nun iç ve dış mihraklara verdiği bu cevap, aynı zamanda tüm terör odaklarına da verdiği cevaptır.

Yaşananlar ne olursa olsun ulus olarak aydınlık yarınlara inanmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Barış, huzur ve refahtan asla vazgeçmeyeceğiz. 2017 yılı ilçemiz adına da kardeşlik duygusunun pekiştiği, kentimize refaha, huzura ulaştıracak hizmetlerin üretildiği bir yıl olsun. 2017 yılının başta Selçuklu hemşehrilerim olmak üzere, tüm yurttaşlarımıza, tüm insanlığa sağlık, huzur, esenlik ve barış getirmesini dilerim.

Yeni yılınız kutlu olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.