site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan yeni yıl kutlama mesaisi

Başkan Bakıcı’dan yeni yıl kutlama mesaisi
01.01.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi 2016 yılı kutlamaları ilk olarak Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın belediye personelinin yeni yılını kutlaması ile başladı. Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda belediye personelinin yeni yılını kutlayan Başkan Bakıcı personeli ile birlikte bir aile olduklarını vurguladı.

Elimizi herkese uzatacağız

Selçuk Belediye personelinin yeni yılını iyi dilekleriyle kutlayan Başkan Bakıcı; “Bu ikinci yılbaşımız oluyor. Zaman hızlı bir şekilde akıp gidiyor. Yeni bir yıla girerken öncelikli dileğimiz sağlık, huzur ve mutlu bir yıl” dedi. İnsan odaklı bir çalışma anlayışına sahip olduklarının altını çizen Başkan Bakıcı; “Bizim beklentimiz halkımızın taleplerinin en iyi şekilde karşılanmasıdır, işlerimizin verimli bir şekilde yapılmasıdır. Bu şekilde hem çalışanlarımızın, hem de bizden beklentisi olanların yüzünü güldürmektir. Bunun da ana kaidesinin insan sevgisinden geçtiğini biliyoruz. Elimizi herkese uzatacağız, tutmak istemeyenlerin dahi elini tutacağız” dedi.

Biz bir aileyiz

Personeliyle her zaman bir aile olduklarının altını çizen Başkan Bakıcı; “Biz bir aileyiz demeyi lafta bırakmamamız lazım. Biz bir aileyiz. Belediyemizle ilgili yıpratma politikalarına hepimiz karşı durmak zorundayız. Bu yıpratma politikasına neden olan bizim kusurlarımız varsa bunları gidermek anlayışı içerisinde de hareket etmemiz lazım. Bizi yıpratmaya yönelik ifadeleri de reddetmek zorundayız. Otoriter yapıyı ve ben merkezli bir yönetim anlayışı yerine biz odaklı bir yaklaşımı benimsediğini belirten Başkan Bakıcı; Yeni yıl hepimize mutluluk, huzur, sağlık ve beraberlik getirsin” dileklerinde bulundu.

Başkan Bakıcı belediye binasının ardından Vasıtalar Amirliği’ni de ziyaret ederek burada görev yapan personelin de yeni yılını kutladı.

Huzurevi sakinleri unutulmadı

2016 yılına girerken Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri de unutulmadı. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ile birlikte huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutlayan Başkan Bakıcı’ya Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

Her yeni husus güzel bir başlangıçtır

Burada huzurevi sakinleriyle pasta kesen Başkan Bakıcı; Sizlerin huzurlu ve sağlıklı olması bizim için çok önemli. Buraya her gelişimde daha da mutlu oluyorum. Gerçekten güzel değişimler görüyorum. Yeni yılın güzellikler getireceğine inanıyoruz. Her yeni olan hususun güzel bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Tüm huzurevi sakinlerinin de yüzlerinin güleceği, sağlık içerisinde yaşayacakları bir yıl diliyoruz. Sizleri çok seviyoruz” dedi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise huzurevi sakinlerini her ziyaretlerinde mutlu görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Aslında bizim huzurevimiz 365 gün yeni yıl huzuru yaşayan bir yer. Bizler buradayız” dedi.

Kaymakam Boyacı’nın konuşmasının ardından huzurevi sakinleri ile birlikte yeni yıl pastası kesildi. Başkan Bakıcı, Huzurevindeki tüm sakinlere yeni yıl hediyesi verdi.

Hastane ve vatandaşları da evinde ziyaret etti

Ziyaretlerine Selçuk Devlet Hastanesi ile devam ettiren Başkan Bakıcı ve Kaymakam Boyacı burada yatan hastaları ziyaret ederek onlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, mutlu bir yıl diledi.

Başkan Bakıcı, daha sonra Selçuk merkez mahalleleriyle yeni mahallelerden Zeytinköy ve Acarlar Mahallesi’nde bazı vatandaşların evini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

bakiciyeniyil

YORUMLAR
  1. ters ışık dedi ki:

    Vefa Ülgür olsaydı bu fotoğrafları asla kullandırmazdı. Basın ne iş yapıyor.

  2. vatandaş dedi ki:

    Ücretler ne zaman ödenecek?