site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan muhtarlara plaket

Başkan Bakıcı’dan muhtarlara plaket
16.03.2019
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı muhtarlarla bir araya geldi. Beş yıllık görev süresi içerisinde her zaman yerel yönetimin en önemli unsurları olarak nitelendirdiği muhtarlarla bir araya gelen Başkan Bakıcı; “Selçuk’un merkez ve mahallelerinde görev yapan tüm muhtarlarımızla çalışmaktan her zaman çok mutlu oldum” dedi. Başkan Bakıcı’nın muhtarla için verdiği yemeğe Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, belediye başkan yardımcıları, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Ömer Eşit de katıldı.

Hepinize müteşekkirim

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk’ta görev yapan muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin sonunda muhtarlara yönelik bir konuşma yapan Başkan Bakıcı; “ Muhtarlarımızla bir arada çalışmaktan çok çok mutluyum. Sizlerle çok güzel çalışmalar yaptık. Hiçbir gün birbirimizi kırmadık; hoşgörüden ayrılmadık” dedi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yaptığı konuşmada 14 Mayıs Mahallesi’nde uzun yıllar muhtarlık yapan babası Niyazi Bakıcı ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Muhtarlık müessesinin önemine değinen Başkan Bakıcı; “ Önemli olan samimiyettir, birlikteliktir, hoşgörüdür. Biz bu yola sevgi ile çıkmıştık. Sevgiyle, muhabbetle, hoşgörüyle ayrılıyoruz. Bu husus bana yeter. Yaptıklarımız vardır, yapamadıklarımız vardır. Dünyanın neresine giderseniz gidin; hangi uğraş alanında olursanız olun. İhtiyaçlar sonsuzdur; kaynaklar sınırlıdır felsefesinden hareket ettiğimizde ihtiyaçlar devamlı olarak gelecektir. Dolayısıyla hizmetlerin de bitti dediği bir nokta yoktur. Ben bu anlayış içerisinde hareket ettim. Makam kapısını bir gün dahi kapatmadım. Gelen vatandaşların hiçbirisiyle görüşmememezlik yapmadım. Odamın kapısını hiçbir zaman kapanmadı. Böylesine bir yönetim şekli ortaya koyduk; Uzlaşı kültürü ve ortak aklın egemen olması için çalıştık. Çünkü bunlar her durumda başarı getirir. Ben kurum çalışanlarıyla ve kurumlarla çalışırken bu ilke ile hareket ettim. Doğrusunun bu olduğunu da her zaman söyledim. Hepinize müteşekkirim. Sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yemeğe katılan Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci de yaptığı konuşmada; “Sizin gibi muhtarlar çalışmak, taşı taş üstüne koymak çok güzel bir şey. Selçuk her şeyin en güzeline layık. Selçuk’un her alanda müthiş bir potansiyeli var. Dilerim bu potansiyel önümüzdeki yıllarda yapılan işlerle ortaya çıkacaktır. Tüm muhtarlarımız ve belediye başkanımız Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı muhtarlara plaket vererek; hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.