site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan kreş ve sanat evine Öğretmenler Günü ziyareti

Başkan Bakıcı’dan kreş ve sanat evine Öğretmenler Günü ziyareti
24.11.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni ziyaret etti. Kendisi de aynı zamanda bir eğitimci olan Başkan Bakıcı kreş ziyareti öncesinde İsabey Kreşi’nde yeni göreve başlayan okul öncesi öğretmenlerini makamında kabul etti.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla makamında İsabey Kreşi’nde görev yapan ve mesleğe yeni başlayan iki öğretmenle bir araya geldi. Genç öğretmenlere mesleklerinde başarılar dileyen Başkan Bakıcı daha sonra Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Selçuk Belediyesi Sanatevi’ni ziyaret etti. Burada çocuklarla ilgilenen Başkan Bakıcı, kreş öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak; günün hatırasına hediye verdi.

Kendisi de aynı zamanda öğretmen olan Başkan Bakıcı tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak; “Hepimizin bildiği gibi 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği”nin Millet Mektepleri tarafından kabul edildiği gündür. O günden itibaren aslında başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Paşa’dır. Ülkemizde 1981’den beri de her yıl 24 Kasım’ı Öğretmenler Günü olarak kutlamaktayız. Başta Atatürk olmak üzere hakkın rahmetine kavuşan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor; tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.