site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Bakıcı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
27.10.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Bakıcı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda şunları kaydetti:

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Aziz Türk milletiyle birlikte kurduğu Türkiye Cumhuriyeti 94 Yaşında. Gururlu ve bir o kadar da mutluyuz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş tarihi birçok devletin kuruluşundan farklı olan bir tarihi olaya işaret ediyor. 29 Ekim 1923 aynı zamanda Türkiye için olduğu kadar, dünya tarihinde de bir dönüm noktasıdır. O dönüm noktası ki temelleri 19 Mayıs 1919’da atılmıştır. O dönüm noktası ki; dünyadaki mazlum milletlere ilham kaynağı olmuştur.

Türk ulusu kendisine işgalci güçler tarafından biçilmek istenen rolü reddederek; bağımsızlığına sahip çıkmıştır. Bu uğurda bir ulus; kadın erkek, yaşlı genç zorluk ve yokluk içerisinde bir olarak vatanına sahip çıkmıştır. Bizler 94 yıl sonra o günlerin ruhuyla vatanımıza, ülkemize, demokrasi ve özgürlüklerimize sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti’ni Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışmaktayız.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı şehitlerimiz başta olmak üzere; milletimizin birliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna hayatını kaybeden sivil, asker ve polislerimizi saygı ve rahmetle anıyor; gazilerimize hayatları boyunca esenlik diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.