site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan Annelere Kırmızı Gül

Başkan Bakıcı’dan Annelere Kırmızı Gül
09.05.2016
A+
A-

Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Annelerin haklarının hiçbir zaman ödenmeyeceğinin altını çizerek “Onların kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor ” dedi.

Hafta sonunu Annelere ayıran Başkan Bakıcı, ilçenin tüm cadde ve sokaklarını gezerek gördüğü her anneye bir gül hediye etti. Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte Annelerin ellerinden öpüp onların bu anlamlı gününü kutlayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Annelerin Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz” dedi.

365 gün anneler günü olmalı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte Selçuk sokaklarında annelere kırmızı gül dağıtarak özel gün dolayısıyla iyi dileklerini iletti. Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Anneler günü hakikaten çok güzel günlerden bir tanesi. Fakat anneler gününü bir güne sığdırmamak lazım. 365 gün anneler günü olarak değerlendirilmesi gerektiğine inananlardanım” dedi.

“Onların verdikleriyle biz buralardayız”

Her şeyin Annelerle başladığına ve bunun önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Onların bize verdikleriyle bizler bu noktaya geliyoruz. Haklarının hiçbir zaman ödenmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Onların kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Bütün annelerin ellerinden öpüyorum.” dedi.

Başkan Bakıcı belediye personelinin de anneler gününü kutlayarak kırmızı gül hediye etti.

YORUMLAR
  1. Vatandas dedi ki:

    Baskanim su taseronun mart ayindan kalan maasini da odeseniz iyi olur nerdeyse mayisin ortasina gelindi. Memura ve kadroluya birseferde odemeseniz diyorum.

  2. Anonim dedi ki:

    Zeynel pahalı çiçek gülü dağıtacağına işçinin maaşını öde. Dağıttığın her gül işçinin cebinden çaldığın paradır.