site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan 23 Nisan mesajı

Başkan Bakıcı’dan 23 Nisan mesajı
11.05.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği öneme dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız her şeyden daha değerlidir. Onların sağlıklı ve mutlu bireyler olarak en iyi şekilde yetişmeleri toplum olarak en büyük gayelerimizden biridir” dedi.
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı için yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmanın yanı sıra Türk Ulusu’nun demokrasiye geçişinde önemli bir aşamaya işaret eden bir gündür. Milli iradenin merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışının yapıldığı bu günde bir kez daha kurtuluş mücadelesinin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Bugün dolayısıyla bir kez daha çocuklara ve ulusuna önem veren bir lidere sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara seslenen Başkan Bakıcı; “ Sevgili çocuklar bizler bu ilçeyi, bu ülkeyi hatta bu dünyayı sizlerden emanet aldık. Dolayısıyla bu emanete ve bu emanetin sahibi olan sizlere karşı borcumuz vardır. Yegane amacımız sizlere, aydınlık, barış, sevgi ve demokrasinin egemen olduğu, bilim, kültür ve sanatın geliştiği bir ülke, bir dünya bırakmaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun” dedi.
Bir olma ruhunu yaşatacağız
Yayınladığı mesajda Selçuklular’a da seslenen Başkan Bakıcı; “ Değerli Hemşehrilerim, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yurdun dört bir köşesinden, farklı görüşlerden, farklı mesleklerden oluşan üyelerle Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü sağlayarak, hak ettiği bağımsızlığa kavuşturmak için kurulmuştur. Atamızın “Bağımsızlık benim karakterimdir” sözündeki o ruhu hiç kaybetmeden her zaman bir olmalıyız; bir arada olmalıyız. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.