site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı zabıtalarla biraraya geldi

Başkan Bakıcı zabıtalarla biraraya geldi
03.08.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Selçuk Belediyesi’nde görev yapan zabıtaları ziyaret etti. Zabıta teşkilatının kamu adına zor bir görev yaptığını belirten Başkan Bakıcı zabıtalarla birlikte pasta kesti.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette şu açıklamayı yaptı: “Zabıta Teşkilatımızın 192. Kuruluş Yıldönümü kutluyoruz. Vatandaşla zabıtamızın el ele huzur içerisinde birlikte iyi anlayışla hem esnafımızın ve ilçe halkımızın sağlık, esenlik ve huzur içinde olmasını, hem de bu zabıta arkadaşlarımızın da huzur, esenlik ve güvenlik içerisinde görevlerini yerine getirmelerini arzu ediyoruz. Bir taraftan zabıta teşkilatımız ilçe halkımız ve esnafımız için çalışacak; bir taraftan da vatandaşlarımız ve esnafımız zabıtamızın işini yapmasını kolaylaştıracaktır. Bunun da Selçuk’ta iyi bir şekilde uygulandığını rahatlıkla ifade edebiliriz. Zabıtanın görevinin çok ağır olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir düzen sağlamak ve esnafımızın, halkımızın o düzen içerisinde hareket etmesini ortaya koymak kolay değildir. Burada esas olan ilçemizin huzurunun ve düzeninin sağlanmasıdır. Asıl olan budur. Biz bunu ilçemizde güzel bir şekilde sağlıyoruz. Halkımız zabıtamıza her zaman destek veriyor; belediye başkanı olarak ben de zabıta olarak görev yapan arkadaşlarımızın her birini destekliyorum. Bu duygular içerisinde bir kez daha Zabıta Teşkilatımızın 192. Kuruluş Yıldönümü kutluyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.