site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı turizm panelinde konuşacak

Başkan Bakıcı turizm panelinde konuşacak
18.02.2016
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “Ege Turizminin Tanıtılması ve Pazarlanması” konulu panelde Selçuk’un turizm değerlerini ve inanç turizmi açısından taşıdığı önem hakkında konuşma yapacak.

Panel, 18 – 21 Şubat 2016 tarihleri arasında Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Hosttech Fair Platform 2016 Ağırlama, Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı kapsamında ilk kez düzenlenecek. “Ege Turizminin Pazarlanması ve Tanıtımı” konulu panele konuşmacı olarak katılacak olan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Ege Turizmi ile ilgili başlık altında Selçuk turizminin Ege turizmi içerisindeki yeri ve Selçuk’un inanç turizmi değerleri hakkında konuşacak.

Türkiye ve Ege turizmini geliştirmek adına ortak bir aklın oluşturulması bakımından önemli olan fuar kapsamında bu yıl ilk kez 20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 14.00’de düzenlenecek dördüncü oturumda “Ege Turizminin Pazarlanması ve Tanıtımı” konulu bir konferans düzenlenecek. Konferansa Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı Aydın İl Müdürü Nuri Aktakka, ETİK Başkan Yardımcısı Şinasi Akçay, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Savaş Ercan konuşmacı olarak katılacak.

“Ege Turizminin Pazarlanması ve Tanıtımı” konulu panelin moderatörlüğünü Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu yapacak.

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    2016 yılı turizmde patlama yılı olur artık!! bu hızla…

  2. Anonim dedi ki:

    Aman Zeynel Hoca ne olursun hiç değilse turizme bulaşma. Belediyedeki başarını görüyoruz. 40 trilyon borçla rekor kırdın.