site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı, tüm minikleri birinci ilan etti

Başkan Bakıcı, tüm minikleri birinci ilan etti
02.06.2015
A+
A-

Başkan Bakıcı-tüm minikleri birinci ilan etti  (3)

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri katıldıkları satranç kursunda hünerlerini başta anne ve babaları olmak üzere onları izlemeye gelen Başkan Bakıcı’ya da büyük bir heyecanla gösterdiler. Sınıflar arasında yapılan Satranç Müsabakasında tüm öğrencileri birinci ilan eden Başkan Bakıcı, miniklere madalyalarını Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün ile birlikte taktı.

Gerek sanatsal, gerek sosyal etkinlikler gerekse de zihin geliştirici oyunlarla miniklere hayatı öğretmeye ve en iyi eğitimi vermeye çalışan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde madalya heyecanı yaşandı. 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde satranç kursuna katılan kreş öğrencileri, ilk olarak sınıflar arasında yapılan satranç turnuvasında kendilerini izlemeye gelen anne ve babalarını mutlu ettiler. Büyük bir heyecanla çocuklarını izlemeye gelen anne ve babalar, onların bu heyecanlarını fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaştılar.

Bütün çocuklarımız birinci

Minik öğrencilerin bu mutluluğuna ortak olan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, onlara madalyalarını kendisini ziyarete gelen Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün ile birlikte taktı. Sınıflar arasında yapılan Satranç turnuvasında tüm minikleri birinci ilan eden Başkan Bakıcı, “İnşallah çok daha güzel ve üst seviyede etkinliklerle dönemlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Çocuklardan çok kendisinin heyecan duyduğunu ifade eden Başkan Bakıcı, “Çocuklarımızın hepsi pırıl pırıl ve gerçekten insan bu heyecanı başka bir noktada yaşamıyor. Ben tüm çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Başkan Bakıcı-tüm minikleri birinci ilan etti  (1)

Başkan Bakıcı-tüm minikleri birinci ilan etti  (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.