site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı: Sizin için yapılan her şey kutsaldır

Başkan Bakıcı: Sizin için yapılan her şey kutsaldır
21.03.2017
A+
A-

Selçuk Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahrettin Eren ve dernek üyeleri Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Selçuk Belediyesi tarafından Selçuk Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edilen yer için memnuniyetlerini yineleyen dernek üyelerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Bakıcı; “Sizin için yapılan her şey kutsaldır” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü arifesinde gazilerin tarafından gerçekleştirilen ziyaretin ayrı bir anlam kazandığını belirten Başkan Bakıcı; “ Türk Ulusu olarak tarih boyunca birçok destan yazdık. 18 Mart bunlardan sadece bir tanesidir. Türk milletinin büyüklüğü, asilliği savaştığı milletlere karşı aynı zamanda adil ve hoşgörülü davranmasından kaynaklanıyor. Çanakkale Zaferi bu anlamda güzel bir örnektir. Biz millet olarak her zaman mazlumları sahiplenmiş bir toplumuz. Her zaman güçlüden yana değil, ezilenden yana olmuşuzdur. Zayıfları her zaman kollamışızdır. Tarihimizde bunun birçok örneği vardır” dedi. Gazilerin vatan, bayrak, millet gibi kutsal değerler uğruna savaştıklarının altını çizen Başkan Bakıcı; “ Bu yüzden sizlerle bir arada olmak, sizlerin yüzünün gülmesi bizi çok mutlu ediyor” dedi

Bu çatı altında güçlüyüz

Ziyarette Selçuk Belediyesi tarafından Selçuk Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği için tahsis edilen yer için Başkan Bakıcı’ya tekrar teşekkür eden dernek başkanı Fahrettin Eren: “ Derneğimize artık üye yapmak istemiyoruz. Ülkemiz daha güzel günler görsün. Derneğimiz var oldukça Selçuk Belediyesi’nin yapmış olduğu katkılar her zaman hatırlanacaktır. Biz bu dernek çatısı altında birlik olmaktan güç alıyoruz” dedi.

Yaptıklarımız bizim vazifemiz

Dernek üyelerinin Selçuk Belediyesi’nin vermiş olduğu desteklerden dolayı memnuniyetlerini ifade etmeleri üzerine konuşan Başkan Bakıcı; “Biz her şeyi belediye adına yapıyoruz. Belediye halkın belediyesidir. Şunu da söylemeliyim ki; size yapılan her şey, size verilen her destek kutsaldır, büyük bir görevdir. Bizi onure eder, Selçuk halkını, Türk milletini onure eder. Gazisine, şehit yakınına sahip çıkan bir millet ayakları üzerinde daha güçlü durur. Çünkü siz bu vatan, bu bayrak, bu memleket adına mücadele ettiniz, evlatlarınızı şehit verdiniz. Bizim yaptıklarımız bunların yanında ne olur ki. Bu bizim görevimizdir” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.