site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı: Selçuk Üniversite kenti olma yolunda hızla ilerliyor

Başkan Bakıcı: Selçuk Üniversite kenti olma yolunda hızla ilerliyor
26.02.2015
A+
A-

DSC07741

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Eğitim kurumlarının Selçuk’ta kalıcı hale gelmesinin ve kurumsallaşmanın önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı,Selçuk’un Üniversite kenti olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.

Gerek Selçuk Kaymakamlığı, gerekse Selçuk Belediyesi ve diğer kurumların eğitime son derece destek verdiklerini belirten THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük, bu anlamda kurumlara nezaket ziyaretinde bulunarak teşekkür etmek istediklerini belirtti. Yapılan ziyarette ayrıcaİzmir Hava Ulaştırma Fakültesi Dekan Vekili ve İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doç.Dr. İbrahim Gönen, İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi Pilotaj Bölüm Başkan yardımcısı Doç.Dr. İrfan Akkoç, İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Murat Ekici ve Serdar Ünver de hazır bulundu.

Başkan Bakıcı’dan sadece belediye başkanlığı değil, akademik kimliği ile de çok büyük destek aldıklarını kaydeden THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevin Yörük, bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin ve ortak çalışmanın devam etmesi dileklerinde bulundu.

THK İçin Kampüs Yapacağız

Yapılan bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten ve THK’nın hem Meslek Yüksekokulunun, hem de Hava Ulaştırma Fakültesi’nin Selçuk’ta eğitim vermesinin önemine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Selçuk’un Üniversite konusunda ilerlemesi bugüne kadar çok ciddiye alınmış ve görevler yerine getirirmiştir. Ama bunları ileri taşımak görevi bize düşüyor. Dolayısıyla var olanı geliştirmemiz lazım” dedi.

Selçuk Belediyesi olarak THK Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Hava Ulaştırma Fakültesi için Kampüs yapacakları müjdesini veren Başkan Bakıcı; “Bu gibi eğitim kurumlarının burada kalıcı hale gelmesi lazım. Bu tür eğitim kurumlarına; Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın sahip çıkması çok önemlidir. Çünkü bu kurumların kalıcı olması bizim için önemlidir. Dolayısıyla Selçuk Belediyesi olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz ve THK Üniversitesi için bir kampüs oluşturacağız” dedi.

DSC07743

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    noldu bir universite inşaatı var 3 yıldır dewvam eden,neden bitiremediniz?

  2. anonim dedi ki:

    Vefanın yaptığı yük sekokul binasını soymuşlar. Editör ,öncelikle size duyrulur.

  3. Anonim dedi ki:

    zeynel efendi emek hırsızlıgını bırakın. çıkın açıklayın bu hizmetleri selçuga vefa getirdi bizde devam ettirecegiz deyin. yapılanları siz yapmışsınız gibi kendinize mal etmeye çalışmayın. hoş çalışsanızda biz kimin ne oldugunu çok iyi biliyoruz