site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı: Önceliğimiz Halkımızın Memnuniyetidir

Başkan Bakıcı: Önceliğimiz Halkımızın Memnuniyetidir
04.03.2016
A+
A-

Vatandaşların taleplerini değerlendiren Selçuk Belediyesi Fen işleri ekipleri halkın daha iyi şartlarda yaşaması için çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate aldıklarını ve bu talepleri en kısa zamanda yerine getirme gayretinde olduklarını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Amacımız halkımızın mağduriyetlerini önlemek ve onların daha iyi şartlarda yaşamalarını sürdürmelerini sağlamaktır” dedi.

Selçuk Belediyesi Fen İşleri ekipleri Selçuk’un bir çok noktasında düzenlemeler yapıyor. Hiçbir ayrım gözetmeksisin tüm vatandaşlara, mahallelere eşit hizmeti savunan ve çalışmaların bu doğrultuda yürütüldüğünün altını çizen Başkan Bakıcı; “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendiriyor ve insanımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz.” dedi.

“Arzumuz işbirliklerin artması”

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Havutçulu Mahallesine yapılan basketbol sahasında çocukların aileleriyle birlikte güvenle spor yapmalarını sağlamak adına çalışma başlattıklarını kaydeden Başkan Bakıcı, söz konusu sahanın Selçuk Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığı ve bu bölgede biriken yağmur sularının vatandaşların evlerine zarar vermemesi için etrafına duvar örüldüğünü belirtti.

Vatandaşların taleplerine büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Her mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın talepleri bizim için önemlidir. Ayrıca belediye olarak kurumlarımızın katkılarını önemsiyoruz. Taş taş üstüne koyan herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Doğru olanda, her kurumun üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesidir. Bizlerde her zaman her konuda kurumlarımızla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz”diye konuştu.

“Yaşlılar ve engelliler önceliğimiz”

Hem merkez mahalle sakinlerinden hem de köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarındaki vatandaşlardan gelen taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilimesini sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Bakıcı; “Fen işleri ekiplerimiz bir çok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan Pamucak sahilimizdeki çalışmalara devam eden ekiplerimiz, diğer yandan da mahalle sakinlerimizin taleplerini yerine getiriyor. Özellikle Zafer Mahellemizde yürüme zorluğu çeken yaşlılarımızın evlerine rahat gidebilmeleri için tehlike oluşturan alanlara demir korkuluk yaptırdık. Merkezde öğrencilerimizin okullarına daha güvenli gitmelerini sağlamak için bütün yaya geçitleri yeniden düzenlenirken özellikle dörtyol ağızlarındaki rampalar da engelli yönetmeliklerine uygun hale getirildi” dedi.

Pamucak şenlenecek

Pamucak’taki 2.Etap çalışmalarının devam ettiğini de belirten Başkan Bakıcı; “Kahvaltı ve restoran olarak kullanılacak alana birde çocuklarımızın eğlenebileceği, oyun parkı oluşturmak istiyoruz. İnanıyorum ki bu gibi düzenlemeler halkımızın denizle buluşmasını sağlayacak ve önemli bir ihtiyaca da cevap vermiş olacaktır” diye konuştu.

TJ3A7315

TJ3A7971

TJ3A8093

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.