site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı Kurban Bayramı’nı kutladı

Başkan Bakıcı Kurban Bayramı’nı kutladı
21.08.2018
A+
A-

Kurban Bayramı kutlamaları Selçuk’ta başladı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Kurban Bayramı sebebiyle ilk olarak Selçuk ve mahallelerinde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra Selçuk Belediyesi personeli ile bir araya gelen Başkan Bakıcı, tüm Selçuklular’ın bayramını kutladı.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşları unutmadı. Belevi ve Zeytinköy Mahalleleri’nin yanı sıra Selçuk’un merkezinde de gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bakıcı özellikle yaşlılar ve çocuklarla yakından ilgilendi.

Vasıtalar Amirliği’nde görev yapan personelle bir araya gelen Başkan Bakıcı, Burada yaptığı konuşmada; “İşinize sahip çıkın. İşinize sahip çıktığınızda kurumunuza, ilçenizin insanına da sahip çıkmış olursunuz. Bütün bunlar yapıldığı zaman ülkenize de sahip çıkmış oluyorsunuz. İlçemize sahip çıkalım. Bu ilçe içerisindeki her şey bizlerin sorumluluğundadır. Ben hepinize ailenizle bir arada geçireceğiniz mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum” dedi.

Başkan Bakıcı son olarak Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu’nda belediye hizmet binasında görev yapan personel ile bayramlaşmak için buluştu. Burada da tüm personelin bayramını kutlayan Başkan Bakıcı; “ Kurban Bayramı arifesindeyiz. İlk olarak köylerimizde ve kent merkezinde vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bunun yanı sıra personelle bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Ben bütün ilçe halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum; sağlık huzur ve mutluluk getirmesini; bayramın ilçemiz, ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.