site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı karne heyecanına ortak oldu

Başkan Bakıcı karne heyecanına ortak oldu
18.06.2017
A+
A-

Karne heyecanı Selçuk’ta da yaşandı. 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi sebebiyle Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda düzenlenen törende dereceye giren öğrenciler ödüllerini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ nın elinden aldı.

Selçuk’ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrencilerden dereceye girenler ödüllendirildi. Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Selçuk ve mahallelerinde eğitim veren okullarda ilk üçe giren öğrenciler hediyelerini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın elinden aldı. Düzenlenen ödül töreninde Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdür Metin Ender Karabulut da bir konuşma yaptı. Konuşmasında Selçuk Belediyesi ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür eden Karabulut; “Biz öğrencilerimizi başarılı, başarısız diye kategorize etmiyoruz. Buradaki başarı akademik başarıdır. Onları kutluyorum. Öğrencilerimizi burada kabul ettiğiniz ve onları sembolik olarak ödüllendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öğretmen olmak dünyanın en güzel şeyi

Selçuk’taki öğrencilerle bir araya gelen Başkan Bakıcı; “ Eğitim gören çocuklarımızın hepsinin başarılı olduğu malum. Biz de dedik ki; okullarında ilk üçe giren çocuklarımızı sembolik olarak ödüllendirelim. Onlarla bir arada olup, onları tebrik etmek istedik. Çocuklarımızın her zaman her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz” dedi.

Öğrencilerin yanı sıra ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik eden Başkan Bakıcı; “Öğrencilerle olmak dünyanın en güzel şeyi. İster ilkokul da, isterse üniversitede olsun öğrencilerle olmak büyük bir keyiftir. Öğretmenlik büyük bir keyiftir; her meslek kutsal ve övgüye layıktır ama öğretmenlik bir parça daha farklıdır” dedi.

Başkan Bakıcı konuşmasının ardından öğrencilere hediyelerini verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.