site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı: Görev sürem boyunca herkesi kucakladık (Video Haber)

Başkan Bakıcı: Görev sürem boyunca herkesi kucakladık (Video Haber)
22.01.2019
A+
A-

Egedesonsöz Televizyonunda canlı yayına katılan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

Başkan Bakıcı’nın Egedesonsöz Televizyona yapmış olduğu açıklamalar şu şekilde.

“Görev süremiz boyunca Selçuk’umuza çok şey kattığımıza inanıyorum. Birçok şeyin değiştiğini düşünüyorum. Fiziksel anlamda birçok yatırımlar yapabilirsiniz ama esas önemli olan sosyal değişimlerdir. Selçuk’ta siyasette değişim yaşanmıştır. Belediye Başkanlığı başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının da koltuklarının hakkını vermesini düşünenlerdenim. Bu hakkında tamamen tarafsızlık, yansızlık ilkesi içerisinde gerçekleşmesi gerektiğine inananlardanım. Burada ki tarafsızlık ilkesi tüm ilçeyi kucaklayarak onların işlerini görerek gerçekleşmesi gerekir. Görev süremiz boyunca gerçektende ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalıştık.

Görev süremiz boyunca siyasetende herkesin birbirine daha ılımlı yaklaştığı, bir araya gelebildiği bir yapı oluşturduk.

Kendi partililerim bizi diğerlerinden daha çok sev anlayışı içerisindeydi. Ve ben onları daha çok seviyordum aslında. Ama bulunduğum nokta, Belediye Başkanlığı herkesi sevmeyi gerektiren, herkesi kucaklanması gereken bir makamdır. Bunu anlatmak gerekiyor. Esasında bu konuda da bayağı mesafe kat ettik. Belediye Başkanlığı makamı gerçektende parti rozetinin çıkarılıp işe koyulmanın yeridir. Bu kendi mensubu olduğun partiyi kenarı koy anlamına gelmiyor. Ama yapmamız gereken işlerde herkesi kucakladığımız gibi kendi partilimizi de kucaklıyorsunuz. Bu bir değişiklik. Bu değişimi biz Selçuk’ta gerçekleştirdik. Tüm kurum ve kuruluşlarla müşterek çalıştık. Bir örnek teşkil ettik biz.

BEŞ YILIM DAHA OLSAYDI SELÇUK’U TANIYAMAZDINIZ

Selçuk’ta siyasetçiler artık bir araya gelerek sohbet edebiliyorlar. Herkes birbirine sevgi ve muhabbetle yaklaşıyor. Selçuk’ta herkesin kardeşlik duygularının yükseldiği bir süreci başlattık biz. İlle de taraf olacaksın, kutuplaşacaksın noktalarını biz elimizin tersi ile ittik. Bundan da büyük mutluluk yaşıyorum. Şuanda görevini yapmış bir insanın mutluluğu var bende. Bu kardeşlik projesi benim en büyük amacımdı. Ve bunu dantel dantel işleyerek başardık. Bir 5 yıl daha olsaydı çok daha güzel sonuçlar alabileceğimiz bir süreç başlayacaktı.

Benim tezim şudur bir Belediye Başkanı herşey de doğru bir örnek olmalıdır. Çünkü biz çocuklarımıza, gençlerimize, insanlarımıza doğru göstermek zorunda olduğumuz bir noktadayız. Bunu başarmamız lazım. Yaşam kültürümüzün de buna uygun olması lazım. Mesela ben yalnız gezerim, herkesle sohbet ederim. Sebep nedir bana daha rahat ulaşabilsinler diye. Bu ortamı yarattık biz.

Kimse benim için başkan şunun adamıdır diyemez yada şu başkanın adamıdır diyemez. Ben hiç kimseyi adamım yapmadım. Hiç kimsenin üzerinden de yürümedim. Kendi üzerimden yürüdüm. Herkes benle bire bir muhatap olsun dedim. Bu sözde olan bir şey değil, hayata geçirilmiş bir şeydir. Kapımı hiç bir zaman kapatmadım” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDA Kİ PLAYERDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.