site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı Esnafın Sorunlarını Dinleyecek

Başkan Bakıcı Esnafın Sorunlarını Dinleyecek
29.05.2014
A+
A-

zeynel-bakici

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk’ta hizmet veren esnaf ile buluşarak esnafın sorunlarını dinleyecek.

Halk ile birlikte hareket etmekten yana olan Başkan Bakıcı 30 Mayıs 2014 Cuma günü saat: 15.00’ te Selçuk Belediyesinin birinci katında bulunan Prof Dr. Ahmet Taner Kışlalı Meclis ve Sergi Salonu’nda Selçuk esnafı ile toplantı yapacak.

Esnafın sorunlarının konuşulacağı ve Selçuk için önemli kararların birlikte alınacağı toplantıya tüm esnafı davet eden Başkan Bakıcı “ Esnafımız bizim için çok önemli. Belediyecilik halk ile birlikte sorunları tespit etmek ve bunlara birlikte çözüm bulmaktır. İnteraktif olarak geçecek bu toplantımıza tüm esnafımızı bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. H.HALDUN ŞANLI dedi ki:

    İŞTE BAŞKAN BÖYLE OLMALI GERİSİNİ O GÜN AÇIKLLIYACAĞIM.

  2. Anonim dedi ki:

    Gördük başkanı. Abuk subuk bir toplantı oldu. Katı atık, işgaliye ve dukkan kiralari konusunda cevap yok. Hayal kirikligi oldu. Haldun abi oburune kinin var diye kendini bozma. Bu toplantida esnaf konusamadi bile.

    1. Anonim dedi ki:

      Gördük başkanı derken hangi başkandan bahsettiğiniz anlaşılmıyor Belediye Başkanımı? Esnaf odası Başkanımı?

  3. Cenk dedi ki:

    Toplantıya davetiye ile katılım sağlanmalı ve kollara göre ayrı toplantılar yapılmalı. Konular çok dağıldı ama ben yinede çok faydalı olduğunu düşünüyorum. İnsanlar artık özgürce, baskı altında olmadan düşüncelerini konuşabildiklerini gördüler. Vefa Ülgür bu ilçe için çok büyük bir şansızlıktı. Egoları olmayan, eğitimli, erdemli, kin gütmeyen bir Başkanla Selçuk çok daha iyi günlere gidecektir. Zeynel Bakıcı Selçuk için bir dönüşüme sebep olacaktır. Tayyip Erdoğan gibi egoları olan kinci bir liderle aynı partide olması onun için bir şansızlık ama Selçukta en azından insanların birbirine daha saygılı olacaklarını düşünüyorum bundan sonra.

  4. Anonim dedi ki:

    Cenk rumuzlu CHP li arkadaş dört yıl sonra yapacağın işleri şimdiden yapma yorulursun

  5. Anonim dedi ki:

    siz ne yeyip ne içiyosunuz yaa tayyip erdoğan gibi dio gidio onun partisinn başkanına yalakalık yapıo.pess artıkkk!!

  6. Anonim dedi ki:

    Hakkını yemeyelim Zeynel Hoca uzun yıllardan bu yana ilk kez tüm siyasal kesimler tarafından sevilip sayılan bir başkan olmuştur.

  7. Anonim dedi ki:

    Yeni testi soğuk tutar…