site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı, EMITT Fuarında Bakan Ünal ile görüştü

Başkan Bakıcı, EMITT Fuarında Bakan Ünal ile görüştü
28.01.2016
A+
A-

Katılımcıları arasında Selçuk Belediyesi’nin de bulunduğu 20. EMITT Turizm Fuarı bugün ziyaretçilere kapılarını açtı.  31 Ocak tarihine kadar İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde açık kalacak fuara Unesco Kenti olmanın gurur ile katıldıklarını ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk standını ziyaret eden Bakan Ünal ile bir süre sohbet etti.

Selçuk standını ziyaret eden ve fuarın açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ”EMITT’in gelmiş olduğu seviye ve dünya turizmine yaptığı katkı turizmin tüm paydaşları tarafından takdir edilmelidir” dedi.  Ünal, turizm fuarlarının çok önemli olduğunu, çünkü  turizmin ülkeler arasında ilişki kurmak ve ilişkileri iyileştirmek konusunda en başarılı sektör olduğunu belirtti.

Fuarın yüz binden fazla ziyaretçisi var

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı olarak da bilinen, 80 ülkeden sektör temsilcilerinin bir araya geleceği EMITT Fuarı’nda Selçuk Belediyesi İzmir Kalkınma Ajansı’nın 3. Salon, 320 No’lu standında yerini aldı. 

Selçuk Belediyesini temsilen fuarda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın yanı sıra  AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin de hazır bulunduğu fuarı 2015 yılında 142 bin 100 ziyaretçiyle 4550 Firma katılım göstermişti. 

bakici_emit_fuari

zeynelbakici_bakan_unal

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Gitmişken terör nedeni ile iptal olan cruise turist gemilerinin iptallerini de kaldırsaydınız bari. Bu kadro bunu yapar ha gayret…

  2. efesli dedi ki:

    Kaç tane turizm esnafının görüşü,düşüncesi alındı?