site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı, Çalışanları İle Bir Araya Geldi

Başkan Bakıcı, Çalışanları İle Bir Araya Geldi
13.07.2016
A+
A-

Ramazan Bayramı arifesinde kalp krizi sonucu eniştesini kaybeden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, belediye çalışanları ile bayram tatili sonrası bir araya geldi.

Belediye personelinin Selçuk için son derece önemli çalışmalar yaptıklarının bilincinde olduklarına dikkat çeken Başkan Bakıcı, tüm çalışanların geçmiş bayramını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ramazan Bayramı öncesi eniştesi Muammer Mehmet Kurd’un vefatı nedeniyle belediye çalışanları ile bayramlaşma programını erteleyen Başkan Bakıcı, bayram sonrası ilk mesai gününde çalışanları ile bir araya geldi. Önce Fen İşleri Müdürlüğü, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki çalışanları ile buluşan Başkan Bakıcı, daha sonra Belediye Hizmet Binasındaki çalışanları ile Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı salonunda bir araya geldi.

İşini yapana herkes saygı duymak zorundadır

İlk önce işçilerle bir araya gelen Başkan Bakıcı, Kurum olarak en önemli şeyin hakkıyla işini yapan çalışanlara karşı sonsuz saygı duymak olduğunu ve bunun da bu şekilde devam edeceğini söyledi.

Tüm çalışanların birbirine saygı duyması ve işlerini en iyi şekilde yapmalarını isteyen Başkan Bakıcı, “İşine karşı gerekli emeği harcayan her arkadaşımdan Allah razı olsun. Sizler bu işin en zor şartlarda çalışanısınız. Koşullarınızın çok daha zor olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla bu koşulların bizler tarafından da dikkate alınması gerektiğinin bilinci içerisindeyiz. Sizlerin değerini bilen bir insanım, emeğinizi taktir eden bir insanım, bu anlamda herkes işini yapacak ama herkes birbirine saygı duyacak. Bu birlikteliği, bu aile ortamını mutlaka daha güçlü hale getireceğiz, birbirimize karşı dayanışma içerisinde olacağız ve sonuçta daha keyifli, daha başarılı bir çalışma ortamı oluşacaktır” dedi.

Önemli olan saygınlık içerisinde kurumsallaşmaktır

Daha sonra Belediye Hizmet Binasındaki çalışanları ile bir araya gelen Başkan Bakıcı, burada da yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kurum çalışanları olarak herkesin birbirine sevgiyle saygıyla yaklaşması, herkesin birbirine anlayış göstermesinin önemli olduğu vurgusunu yapan Başkan Bakıcı; “Esas olan insanların sevgisini saygısını kazanmaktır. Önemli olan insanların sevgisini saygısını kazanarak bir yerlere gelmektir. Önemli olan birlikte hareket edebilmektir, birlikte mutlu olabilmektir, birlikte yürüyebilmektir. Kurumsal takımın yolu budur. Bunu başarmak zorundayız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.