site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı

Başkan Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı
18.07.2015
A+
A-

Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı (5)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı arife gününün bir gün öncesinde Selçuk Belediyesi personeliyle bayramlaştı. Önce Selçuk Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı Vasıtalar Biriminde belediye işçileri ile bayramlaşan Başkan Bakıcı; ardından Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda belediye personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşmaya belediye personeli, daire amirleri ve belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Herkes birbirine elini uzatmasını bilmeli

Bayramların çok önemli bir zaman dilimi olduğunu dile getiren Başkan Bakıcı; “Bayramın özelliği var, kırgınlıkları kaldırıyor, insanları yakınlaştırıyor, sevgi saygıyı artırıyor. Büyük büyüklüğünü biliyor, küçük küçüklüğünü biliyor. İnsanları yakınlaştırıyor. Dolayısıyla bayramlar çok önemli günlerdir. Bunun önemini bilerek eğer varsa aranızda kırgınlıkları kaldırın. Benim sizinle aramda hiçbir kırgınlık yoktur. Bunu özellikle söylemek isterim. Bizler insanız, konuşarak birçok şeyi çözümleyebiliriz. Erdemli davranış bunu gerektirir. Dolayısıyla herkes birbirine elini uzatmasını bilmeli” dedi.

Biz bir aileyiz

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kez daha belediye personeli ile arasındaki bağa değinen Başkan Bakıcı, Çalışanlar arasında saygı kadar sevginin de mutlaka olması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Bakıcı; “ Biz büyük bir aileyiz. Hepimiz buradan geçimizi temin ediyoruz. Dolayısıyla bu anlayış içerisinde hareket edeceğiz. Bizi karıştırmak isteyenler olabilir, bizi üzmek isteyenler olabilir. Bizim bunlara taviz verecek durumumuz söz konusu değildir. Ne yaptığımızı iyi biliyoruz. Despotizmle hiçbir yere varılmaz ama sevgi ve saygıyla çok daha mesafe alacağımızı biliyoruz” dedi.

Tek isteğim kuruma sahip çıkmanızdır

Çalışanlarından en çok kurumu sahiplenmesini istediğini belirten Başkan Bakıcı kendisinin de her zaman personelini sahipleneceğini belirterek; “Hayatta en kolay şey insan harcamaktır. İki dudağınız arasındadır. Her zaman söylüyorum tek istediğim kuruma sahip çıkmanızdır. Ben belediye işinizi kendi işiniz gibi yapmanızı istiyorum. İnanıyorum ki halka hizmet hakka hizmet gibidir” dedi.

Ailenizle geçireceğiniz bir bayram diliyorum

Başkan Bakıcı sözlerini Ramazan Bayramı için en iyi dileklerini sunarak; “Bu anlayış içerisinde ben sizlerin bayramınızı kutluyorum. Ağız tadıyla ailenizle geçireceğiniz bir bayram diliyorum. Bu bayramın herkesin birbirine el uzatacağı bereketli bir bayram olmasını diliyorum. Biz toplumuzun iyi bir bayram geçirmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Herkesi sahiplenmeye çalışıyoruz. Bir kesimin güldüğü, bir kesimin üzüldüğü bayramlar olmasın istiyoruz. Az veya çok herkesin istediğini elde edebildiği, herkesin mutlu ve huzurlu olduğu herkesin istediğini elde ettiği bayramların geçmesini diliyoruz. Hayırlısıyla sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmanın ardından Başkan Bakıcı, salonda toplanan belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.

Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı (6)

Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı (1)

Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı (3)

Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yaşa konyalı aman güzel öp başkanın elini 🙂

  2. Akp ye dedi ki:

    Hani atilla gidiyordu…. he he cok komiksiniz…siz bu ilcede nesiniz…

  3. anonim dedi ki:

    Selçuk belediyesinde o kadar gidecek kişi var ki ama hiç bir bir yere gönderilmiyor.Geçmiş dönemde imar bürosunda çalışan bir kişi yakını kontür kazansın diye belediyenin telefonunu açık bırakarak kurumu zarara uğrattığı halde terfi ettirilerek müdür yapıldı.İnanmayan santral kayıtlarına bakabilir.

    1. Anonim dedi ki:

      Gidecek kişilere sen mi karar vereceksin. Sen değil senin feriştahın gelse kimse memuru keyfi işten atamaz. Kontür meselesine gelince; sen önce ayakkabı kutularındaki trilyonlara, yatak odasındaki para kasalarına, 700 milyarlık saatlere, evdeki paraları eritemeyen çocuklara, kaçak saraylara, kaçak saraylardaki israf şaşaa ve debdebeye bak ondan sonra konuş..

  4. Anonim dedi ki:

    Ceket kolsuz ali guş yolsuz kalmaz. .

  5. anonime dedi ki:

    İkisi de hırsızlık,belediyedeki yapılan hırsızlığa sahip çıkılıyorsa mesele yok.Ayakkabı kutusundaki ve diğer hırsızlıklar da aynı,senin hırsızın benim hırsızım diye sahip çıkar isek onlara ortak olunmuş sayılır.Ben ikisini de aynı gördüğüm için aynı kini duyuyorum.Siz varın belediyede o haksızlığa sahip çıkın.