site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı: Amacımız Üzümü Güzelleştirmek

Başkan Bakıcı: Amacımız Üzümü Güzelleştirmek
20.06.2014
A+
A-

baskan-bakici-basinla-kahvalti (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. Keyifli bir kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile buluşan Başkan Bakıcı gazetecilerin sorularını tek tek cevapladı.

Selçuk İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Çınar Kafe’de gazetecilerle kahvaltılı bir toplantı yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı öncelikle göreve geldiği 7 Nisan tarihinden bu güne geçen süreci değerlendirdi. Hukuk içerisinde, belediye kaynaklarını doğru kullanarak ve Selçuk’un öncelikli çıkarları gözetilerek çalışmalarını yaptıklarını ifade eden Başkan Bakıcı en çok özen gösterdikleri konuların başında mali disiplinin geldiğini ifade etti. Belediyenin geçmiş dönemden kalan bir takım problemlerini çözmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Bakıcı bunlar çözülmesinin yaratacağı rahatlama ile belediye çalışmalarının daha da hız kazanacağını söyledi. Amaçlarının bağcıyı dövmek değil üzümü güzelleştirmek olduğunu söyleyen Başkan Bakıcı Selçuk’un kısır çekişmelerle çok zaman kaybettiğini ifade ederek “Kurum yönetmek; asarım, keserim demekle olmuyor. Kinle, nefretle, şahsi kaprislerle kurum yönetilemez. Yönetiliyormuş gibi görünür ama bundan zarar gören kent insanı olur. Onun için asırım keserimle değil, hukuk içerisinde karşılıklı sevgi ve saygıyı oluşturarak çalışmalar yapılmalıdır. Daha önce söylediğim gibi Selçuk’ta siyaset yapma yönetiminin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Selçuk’ta her anlamda algı değişimi, bakış açısı değişimi şart. Hayalim 5 yıl sonunda geriye dönüp de baktığımızda herkesin bir birine sevgiyle baktığı, kardeşçe yaklaştığı çok daha yaşanabilir, herkesin refah düzeyinin arttığı, ihtiyaçlarının karşılandığı, yatırımların bol olduğu bir ilçe oluşturmaktır” dedi.

Eski hal binasını Kültür Merkezi’ne dönüştürmek, gençlik merkezi ve spor kompleksleri yapmak, teleferik projesini hayata geçirmek, pazar yeri ve otopark düzenlemesi yapmak için hızla adımlar attıklarını ifade eden Başkan Bakıcı doğal gazın Selçuk’a getirilmesi ile ilgili de ciddi atılımları olduğunu ifade etti. Başkan Bakıcı ayrıca Pamucak’ın da bir turizm cazibe merkezine dönüşmesi için sahile portatif duşlar, giyinme kabinleri ve büfeler yapacaklarını ifade etti.

‘’Amacımız halka hizmet etmektir” diyen Başkan Bakıcı “beş yıl sonra geriye dönüp baktığımızda doğal gaz olan, evlerinde temiz içme suyu akan, kongre merkezi, spor tesisleriolan, işsizliğin azaldığı, yatırımların arttığı, Pazar yeri, otopark sorunu çözülmüş, iki bin üniversite öğrencisinin bulunduğu, yeşil alanlarını arttırmış bir Selçuk’a ulaştığımızı göreceğiz. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

baskan-bakici-basinla-kahvalti (2)

YORUMLAR
  1. VADANDAŞ dedi ki:

    SAYIN BAŞKAN SİZE OY VERMİŞ BİRİSİ OLARAK KESİNLİKLE BAŞARACAĞINIZDAN ŞÜPHE DUYMUYORUM FAKAT EKİBİNİZ MALESEF SİZİN KADAR İNANÇLI DEĞİL BİRAN ÖNCE BAŞKAN YARDIMCILARINIZI DEĞİŞTİRİP İRADE SAHİBİ İNSİYATİF KULLANABİLECEK BİRİLERİNİ GETİRMENİZİ BEKLİYORUM BİZLERİN SAYESİNDE BAŞKAN YARDIMCISI MAAŞI ALIPTA ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAMAK ONURSUZLUKTUR

  2. anonim dedi ki:

    Sayın başkan söylediklerinizi inşallah gerçekleştirirsiniz,yoksa bir takım insanları kazanırım diye işe aldıklarınıza hiç güvenmeyin oy almak için onlardan oy alamayacağınız gibi iki dönem sizi destekleyen bizlerden de alamazsınız haberiniz olsun.Demek ki öbür tarafta kazansa işe alınacaklar belli imiş.Belki o taraf tek tek alacaktı,Siz ailece almayı daha uygun görmüşsünüz, hayırlı olsun.

  3. Anonim dedi ki:

    yahu bundan öncekilere neden bu lafları etmiyordunuz?! tatlısu kurnazları siziiiiiii!

  4. yalan mı dedi ki:

    kadroyu değiştir sayın başkan yoksa ham olursun sen bile anlayamazsın açlıktan beni bile yerler dikkat et

  5. vatandaş dedi ki:

    başkanım size inanıyoruz ama daha iyi başkan yardımcılarımız olması gerekirdi

  6. Anonim dedi ki:

    sevgimi pehhh..garibanları at işten ..doldur akrabaları …sevgiiii pehh

  7. selçuklu.. dedi ki:

    SAYIN BAŞKAN..DÜN CHP Lİ OLUP BUGÜN AKP Lİ OLAN VE DÜN CEMAATÇİ OLUP SEÇİMDEN ÖNCE CHP YE ÇALIŞAN VE CHP İÇİN MİLLETTEN OY İSTEYEN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINI İSTEMİYORUZ..SELÇUK U SELÇUKLULAR YÖNETMELİ DIŞARIDAN GELENLER DEĞİL.

    1. Mry dedi ki:

      Sonuna kadar haklısınız. Vatandaşın, hizmetin uşağı olacaklarına başımıza kral kesiliveren bşk.yardımcıları gözden geçirilmeli. işten ziyade gör işimi göreyim işini adamlarını istemiyoruz….

    2. Anonim dedi ki:

      dışardan gelenden kastınız nedir? bu saçma düşünce yapınızı değiştirin önce. kıskançlık ve hasetinizden kurtulun…

      1. cesur ses dedi ki:

        aynen katılıyorum arkadaşım,dışarısı neresi biz Türküz,Türk vatandaşıyız her yerde yaşama,çalışma hakkımız var kimsenin zoruna gitmesin…

    3. cesur ses dedi ki:

      dışardan gelenler ne demek ya her Türk vatandaşı her yerde çalışır bunu kafana sok.

  8. Anonim dedi ki:

    Hayaller ve Gerçekler
    Sayın Belediye başkanımızın Hayal ettiği Herkesin birbirine sevgiyle baktığı refah düzeyinin yükseldiği
    yatırımların arttığı yaşanabilir bir Selçuk olması. Oy veren vermeyen bütün Selçuk halkının da Aynı hayalleri paylaştığını düşünüyorum. Bu güzel hayalleri gerçekleştirebilecek biri olarak gördüğü için
    halkımız Sayın Zeynel Bakıcıyı Belediye başkanı olarak Seçti. Halkımızda mutlaka başkanımız gibi
    5 yıl sonra geriye baktığında hayallerinin gerçekleştiğini görüp gururla iyi ki seçtim demek istiyor.
    Başkanımızın söylediklerine ve halkımızın bir kısmının yaptığı yorumlara bakarsak hayallerin gerçekleşmeme endişesinin de olduğu görünüyor.Bu endişelerin ortaya çıkma sebeplerini ortadan kaldırmak Başkanımıza ve seçildiği parti yönetimine düşüyor.
    Başkanımız hayallerini gerçekleştirmek için Belediye başkanı olması gerekiyordu bunun için Başarılı olacağına inanan ilçe başkanına ve onun yönetimine
    o partiye gönül verenlere partili partisiz herkesin kapı kapı dolaşarak gece gündüz sandığa gidene kadar çalışmasına gerek vardı.seçim süresince ilçe başkanı, yönetimi, parti gönüllüleri ve parti gözetmeyen seçmen üzerine düşeni yaparak Selçuk’ta zor olanı başarıp belediye belediye başkanımızın seçilmesini sağladı. Bu başarıyı gösteren parti teşkilatı ve belediye başkanımızın uyum içinde ortak hayallerimizin gerçekleşmesi için beraberce çalışması gerekiyor.Seçmen Aynı seçim sürecinde yaşadığımız gibi parti teşkilatı ve belediye başkanımızın el ele görmek istiyor.
    Belediye başkanımızın seçimden önce yaptığı kadar olmasa bile daha önce oturduğu yerlere gelerek vatandaşlarla sohbet etmesini istiyor.Seçilene kadar itibarımız varmış algısının oluşmasına izin vermemesi gerekiyor.
    Endişelerin bir sebebi de sanırım Ak parti seçmenin seçim sürecinde Selçuk ta değişime inanmayan ve seçimin kazanılması için taşın altına elini sokmayan eski parti yöneticilerinin başkanımızın etrafında görünmeleri ve belediye kadrolarında görev almak istedikleri düşüncesinden kaynaklanıyor. Haksız da değiller seçim süresince taşın altına ellerini sokmadılar ortalıklarda pek görünmediler sebebi daha önceleri olduğu gibi nasıl olsa vefa bey seçimi yine kazanır biz rahatımızı bozmayalım diye mi düşündüler acaba bilemiyorum.
    Kısaca Değişime inanan ve eski başkanın hedefi olmaktan çekinmeyen esnaf(5 yıl önce esnafın başına neler geldiğini biliyoruz) köy köy kapı kapı dolaşan memur işçi herkes iktidarın temsilcisi olan ilçe teşkilatı ve belediye başkanını el ele gönül gönüle olduklarını göstermelerini bekliyoruz

  9. UMUT dedi ki:

    Sayın başkan belediye yönetmek asmak kesmek Adaletsiz davranmak değil ama iki dönemdir size inanan sizi destekleyen beraber yola çıktığınız insanlara arkanızı dönerek onları yok sayarak belediye yönetmekte değil..Size yakın olmaya çalışan seçimden önce yanınızda durmaktan korkan geçmişleri başarısızlıklarla dolu eski parti başkanlarından uzaklaşın yine seçimden önce olduğu gibi bence hiç bir şey beklemeden sizinle Selçuk,un sorunlarını paylaşan size katkı yapmaya çalışan hepsi Selçuk siyasetini bilen insanlarla bir araya gelin.O insanlar her zamanki gibi yine seçimden önce baktığınız yerdeler meydanda havuzun yanında yine oturuyorlar.Birazda kırgınlar çünkü onlar seçimden önce eski başkanlarının kürsüden sözlü sataşmalarına bile muhatap oldular.Sizi yine aralarında görmek fikir alışverişi yapmaktan mutlaka mutlu olacaklardır.
    Sayın başkanım geçmişe dönüp baktığımızda eski başkanın Selçuk’ta ezici bir çoğunluğu olan
    partiyi ne hale getirdiğini son yerel seçimde gördük bunun sebeplerinin başında halktan kopması
    siyaset büyüklerinin tecrübelerini hiçe sayması en iyi ben bilirim düşüncesinde olması diye düşünüyorum.
    Sayın başkan en iyiyi en güzeli tabi siz bilirsiniz bizde size bazen iyiye güzele ulaşmanıza destek olmak için eleştirilerimizi söyleyeceğiz Bize bu imkanı yaratanlara da teşekkür edeceğiz

  10. Anonim dedi ki:

    En fazla bir yıl sonra Zeynel’i tanıyamayacaksınız. Bu güç onu da zehirleyecektir.