site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başbakan danışmanından teröristbaşına övgüler

Başbakan danışmanından teröristbaşına övgüler
02.02.2015
A+
A-

basbakan_danismanindan_teroristbasina_ovguler

Etyen Mahçupyan, “Artık Öcalan Kürt dünyasında en rasyonel, ufku en geniş insan muamelesi görüyor” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başdanışmanı Etyen Mahçupyan, “Şu an geldiğimiz noktada beğensek de beğenmesek de ‘İyi ki Öcalan diye biri var’ diyoruz” dedi.

KÜRT DÜNYASINDA EN RASYONEL, UFKU EN GENİŞ İNSAN ÖCALAN

Habertürk gazetesinden Kübra Par’ın “Öcalan ideolojik olarak bir rehber ve lider’ sözleriniz tartışma yarattı. Öcalan algısı değişiyor mu?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Öcalan ‘bebek katili’ diye adlandırılan, ismi anılmayan bir adamdı. Şimdi o algı radikal biçimde değişti. Artık Öcalan Kürt dünyasında en rasyonel, ufku en geniş insan muamelesi görüyor. Toparlayıcı ve sürükleyici bir yeteneği var. Kendisiyle uğraşan ve öğrenen bir kişi. Nereden nereye geldiğine baktığınızda takdire şayan bir durum var. Bu siyasetçinin yeteneklerinin Türkiye açısından doğru yönde kullanılması meselesi var. Şu an geldiğimiz noktada beğensek de beğenmesek de “İyi ki Öcalan diye biri var” diyoruz.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Ne beklenir ki; tAYYİBİN VE AKP NİN DANIŞMANI…

  2. Vay be dedi ki:

    O iyi ki var dediğiniz terörist bizim vatanımızın evlatlarını şehit etti. Siz ne hakla bu cümleyi kuruyorsunuz. Allah sizi de sizin gibi terörist sevenleri de bildiği gibi yapsın inşallah

  3. Anonim dedi ki:

    Tıpkı Osmanlı gibi. Memleket yahudilere, ermenilere teslim edildi. Osmanlı padişahlarının hepsi de yabancı idi. Hiçbirinin annesi Türk değildi. Sonuçta ihanet edip kaçtılar. Yazıklar olsun. Allah hepinizin belasını versin.

  4. Anonim dedi ki:

    Keser de dönecek sapta dönecek elbette hesap günüde gelecek… İlahi adalet ve TÜRK UN hışmı sizide yakacak..