site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bankalardan Virüs Tedbiri

Bankalardan Virüs Tedbiri
17.03.2020
A+
A-

Türkiye genelinde Kovid-19 un yayılmasını ve salgına dönüşmesini engellemek amacıyla birçok tedbirler alındı. Banka şubelerinin kullanılmasını azaltmak ve en yakın ATM’den ücretsiz işlem sağlayabilmemiz için birçok Banka da müşterilerine kolaylık sağlamaya başladı.

Banka Müşterilerinin günlük çekim limitleri genel olarak 2 bin 500 TL bandında seyrederken, birçok Bankanın aldığı karardan sonra bu limit 5 bin TL ye yükseltildi. Yine birçok Banka ’da farklı banka ATM’lerinden yapılacak para çekme işlemlerini de ücretsiz olarak yapabilecek. Bankaların aldığı ek Tedbirler ise şu şekilde duyuruldu,” Müşterilerimizin şubelerimizde fiziksel olarak birbirinden daha uzak olmasını sağlamak amacıyla, şube içinde aynı anda hizmet alan müşteri sayısını kontrollü olarak belirleyeceğiz. Bu konuda Güvenlik Görevlilerimiz gerekli yönlendirmeleri yapacak. Yoğunluk olan şubelerde müşteriler belirli bir sırayla içeriye alınacak.

MOBİL BANKACILIĞI KULLANIN

Bu noktada siz değerli müşterilerimize çok zorunlu olmadıkça evinizde kalmanızı ve şubelere gitmemenizi, alışverişlerde öncelikle banka kartı veya kredi kartı kullanmanızı ve mümkünse temassız ödemeyi tercih etmenizi, nakit paraya ihtiyaç duymanız halinde ise ATM’lerden işlemlerinizi ATM’ye dokunmadan QR kodla yapmanızı öneriyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.